30 Hobby-uri creative pentru a te relaxa dup─â o zi stresant─â la lucru

Exist─â multe motive pentru care este benefic s─â ├«╚Ťi faci un hobby: pornind de la simplul fapt c─â ├«╚Ťi ofer─â oportunitatea de a te relaxa ╚Öi a fi lini╚Ötit – mai ales dup─â o zi stresant─â la lucru – ╚Öi p├ón─â la faptul c─â ├«╚Ťi d─â ╚Öansa de a c├ó╚Ötiga ceva b─ânu╚Ťi suplimentari. Mai mult, dac─â e╚Öti o pesoan─â hipersensibil─â sau care se lupt─â cu anxietatea ╚Öi depresia, o astfel de activitate poate veni ca o binecuv├óntare, o gur─â proasp─ât─â de aer care s─â ├«╚Ťi repun─â mintea ├«ntr-un loc mai bun.

╚śtiu c├ót este de important s─â ai un hobby, mai ales atunci c├ónd e╚Öti o fire extrem de cerebral─â. Grijile te pot face s─â pierzi leg─âtura cu realitatea. Tocmai din acest motiv, pentru a te putea reconecta la cele mai bune emo╚Ťii ╚Öi a tr─âi ├«ntr-o stare de lini╚Öte… este indicat s─â ├«╚Ťi g─âse╚Öti o activitate care s─â te deconecteze.

Pentru mine, la ├«nceput a fost scrisul. Apoi, c├ónd am realizat c├ót de stresant este jobul meu ╚Öi c├ót de mare nevoie am s─â simt c─â fac ceva ce nu m─â solicit─â prea mult, am transformat hobby-ul ├«ntr-un job full time, care nu doar c─â m─â fascineaz─â, dar ├«mi d─â ╚Öi ocazia s─â ├«nv─â╚Ť continuu ╚Öi s─â simt c─â nu muncesc nici m─âcar o zi din via╚Ťa mea.

C├ónd acest lucru s-a ├«nt├ómplat, am c─âutat noi preocup─âri. A╚Öa c─â ├«╚Ťi propun ├«n continuare s─â vezi care sunt 30 hobby-uri creative pe care le-ai putea ├«ncerca. Unele sunt mai obi╚Önuite ╚Öi mai evidente, dar pe altele le-ai putea g─âsi chiar interesante:

 1. G─âtitul

2. Sculptura în lemn

3. Confec╚Ťionarea s─âpunurilor

4. Pictura

5. Pictura pe piatr─â

6. Aranjamentele florale

7. Pictura pe sticl─â

8. Desene cu cret─â

9. Colorat (c─âr╚Ťi de colorat pentru adul╚Ťi)

10. Mandale

11. Colec╚Ťionare monede / timbre / vederi

12. Origami

13. Trucuri de magie

14. Astrologie / Numerologie

15. Gr─âdin─ârit

16. Sculptura Bonsai

17. Fotografia

18. Scrisul

19. Teatrul

20. Teatrul de păpuși

21. Confec╚Ťionarea hainelor DIY

22. Confec╚Ťionarea obiectelor personalizate (cusut)

23. Tricotat

24. Croșetat

25. Țesut

26. Muzica (cântat voce, instrument)

27. Vlogging

28. Recondi╚Ťionare mobil─â

29. Rebus

30. Sculptura din scobitori

╚Üie care ╚Ťi se potrive╚Öte? Dac─â ai alt hobby creativ care nu este inclus ├«n lista mea, simte-te liber s─â ├«l ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öti cu noi!

Sursa foto: pexels.com, pinterest.com

Te ├«mbr─â╚Ťi╚Öez,

Gra╚Ťiela

2 comentarii la „30 Hobby-uri creative pentru a te relaxa dup─â o zi stresant─â la lucru

Las─â un r─âspuns