Bootcamp Comunicare Eficientă la Hotel Boutique Royal din Poiana Brașov

cursuri gratiela vlad
Reading Time: 4 minutes

Dacă ești antreprenor, atunci poate vrei să știi că…

87% din angajații tăi NU au niciun chef să se întoarcă mâine la lucru*

De ce?

Pentru că nu se simt bine, nu înțeleg ce au de făcut, nu cred că se află la locul potrivit… și totul numai pentru că nu știu să comunice eficient!

Trainingurile clasice ținute într-un cadru formal nu produc niciun fel de schimbare. Din acest motiv am ales să să folosesc metodele non-formale – pe care le utilizez deja de mai bine de 3 ani – care au impact major asupra mentalității și productivității participanților și să concep acest bootcamp de comunicare eficientă și autentică.

Warren Buffet insistă asupra faptului că un angajat cu abilități de comunicare este cu 50% mai valoros decât unul cu aceeași pregătire, dar care nu și-a îmbunătățit abilitățile oratorice. Fie că se prezintă unui grup mare, în cadrul unei întâlniri, sau că se prezintă unui client, capacitatea de a-și prezenta ideile în mod eficient este extrem de importantă pentru succesul său profesional.

Sursa foto: bucketlist127.com

Vorbitul în public – cea mai comună frică

Indiferent de domeniul de activitate, cea mai mare și mai comună frică a umanității este aceea de a vorbi în public. Totuși, pentru orice frică există o sursă și cel puțin un instrument de a scăpa de ea. Astfel, în cadrul bootcampului vom avea o zi întreagă în care principalul nostru obiectiv va fi acela de a ajuta participanții să își prezinte ideile în mod eficient, oferind strategii concrete de organizare și de livrare a mesajului.

Cine ar trebui să participe

Nu cred în premise. Comunicarea este pentru toată lumea. Așadar, programul este destinat oricui dorește să învețe cum să își organizeze și să își prezinte eficient ideile sau care caută să se îmbunătățească. Când înveți să comunici eficient îți permiți să crești și să excelezi în orice domeniu. Mai mult, vom pleca de la modul în care funcționează creierul și vom parcurge multe elemente de NLP (Programare Neuro-Lingvistică), Psihologie, Marketing și Sociologie. Așa că vom avea multe de învățat unii de la alții!

Rezultatele învățării

 • Vei ști cum funcționează mintea ta și de ce ai anumite reacții;
 • Vei înțelege mai bine care sunt așteptările celor din jur în procesul de comunicare și nu numai;
 • Îți vei înțelege atât punctele tari cât și punctele slabe pe care le ai într-o comunicare și… în general!
 • Vei învăța să utilizezi strategii dovedite pentru a-ți construi încrederea în tine și pentru a combate anxietatea;
 • Vei înțelege și cum să aplici concepte pentru organizarea și eficentizarea mesajelor;
 • Vei ști să practici o comunicare non-verbală eficientă;
 • Vei afla care sunt cele mai bune modalități de a oferi și de a primi feedback la prezentare;
 • Vei exersa prezentarea cu pregătire și note limitate;
 • Vei dezvolta noi strategii creative de comunicare.

Durata și locul desfășurării bootcampului

Sursa foto: hotel-royal.ro

Campul va dura 3 zile (de vineri până duminică), va fi intensiv și se va derula într-o locație de-a dreptul specială: Royal Boutique Hotel Poiana Brașov.

Vorbim despre cel mai renumit salon de evenimente din Brașov, o destinație ideală pentru toți iubitorii de ospitalitate care doresc să aibă o vedere clară la munte, într-o stațiune extrem de oxigenată. Prin cadrul natural oferit, locația va facilita călătoria în interiorul tău, precum și evoluția spre un sine superior celui de ieri!

La doar 14 km de centrul Brașovului și 50 km de Sinaia, locația strategică îți va da posibilitatea să vizitezi împrejurimile și să te bucurăm de frumusețea naturii.

Facilități

În primul rând vreau să știi că nu am ales această locație întâmplător! Cazarea la Poiana Brașov  este justificată de faptul că vreau să ai parte de o experiență la superlativ! Pentru a putea fi eficienți trebuie să învățăm să avem grijă de noi înșine! Așa că vreau să ai o experiență de calitate care, pe lângă curs, să cuprindă, în cadrul Royal Boutique Hotel:

 • 5 mese (vineri – cină, sâmbătă – 3 mese, duminică – mic dejul);
 • Cameră independentă/twin, în funcție de preferință;
 • Sală de conferințe modernă;
 • Recepție deschisă non-stop;
 • Wireless gratuit;
 • Parcare privată;
 • Terasă la soare cu grădină și grătar (pentru bounding);
 • Spațiu special amenajat pentru fumători;
 • Activități: călărie, ciclism, drumeții, darts, biliard, cameră de jocuri, schi și saună.

Cum mă pot înscrie?

Înscrierile se realizează printr-un email la adresa influencers.ro@gmail.com în care ne lași numărul tău de telefon și ziua când ai dori să fii contactat pentru interviul preliminar și detalii complete!

Nu te opri din învățat!

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2019.

*Conform unui studiu realizat de aopenbox.com

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: