Look de vedeta la pret redus
Reading Time: 3 minutes

Nimic nu este mai frustrant pentru o femeie decât să nu își permită să strălucească la un eveniment, așa cum și-ar dori… din cauza banilor! Spun asta pentru că știu, cu adevărat, ce înseamnă să salivezi după ținutele altora și să te consolezi cu gândul că nu ai gusturi vestimentare numai pentru că nu acorzi suficientă valoare hainelor încât să se justifice o investiție financiară colosală în ele.

Totuși, această teorie era mai degrabă reală în perioada pre-Internet, când hainele fie se realizau personalizat, fie erau achiziționate din talciocuri și tarabe cu marfă chinezească. Nu exista cine știe ce diferențiere între oameni sau diversitate, alta decât cea dată de apartenența la o anumită clasă socială. Cu alte cuvinte, cu cât aveai mai mulți bani, acest lucru se reflecta în calitatea hainelor tale, fiindcă îți permiteai să fii diferit.

Ei bine, acum vremurile s-au schimbat și oportunități există la tot pasul.

De-asta nu mai îndrăznesc acum să mă consider „prea săracă” pentru a mă îmbrăca precum vedetele pe care le admir.

Nicole Scherzinger – „diva” mea preferată

De când eram adolescentă am iubit stilul vestimernar al lui Nicole Scherzinger. Mi se pare că are exact doza care îmi place de rafinament, eleganță, îndrăzneală și putere care mă încântă și mă caracterizează și pe mine. De-a lungul timpului chiar am încercat să îi copiez stilul.

Nicole Scherzinger - look de vedeta
Nicole Scherzinger, moda, ochelari, coc, camasa alba, pantaloni de piele
Nicole Scherzinger tinuta, moda, palton,

Citește și: Așează-te bine! Answear.ro mă provoacă să vorbesc despre dezvoltarea mea personală în materie de… MODĂ!

Ținută de vedetă la doar 899 lei!

Tocmai  pentru că are un look pe care îl admir și iubesc, am ales să dovedesc faptul că te poți încadra în suma decentă de 999, și să îți mai și rămână bani, urmărind o apariție a sa:

Voi începe de la rochie: există o mare varietate de rochii glam pe platformă, din care să alegi. Eu, personal am oscilat între:

și

Dar recunosc că au fost chiar multe care m-au făcut să mă uit lung. Little Black Dress nu va ieși niciodată din stil și încântă indiferent de cât de mult îți place sau nu moda. Aceste rochii pur și simplu sunt pentru oricine și inspiră eleganță și încredere oricum ar fi purtate. Așa că știind că noi voi da greș, din motive de buget (fiindcă am insistat să nu depășesc nici măcar cu un leu… și fiindcă m-am îndrăgostit de o pereche de pantofi) am ales a doua variantă.

Apoi, pantofii… oh, pantofii!

Impropriu spus pantofi, că de fapt sunt sandale:

Nicole poartă sandale care să se asorteze cu rochia… și la fel procedez și eu!

Și, în final, am găsit un palton de damă care seamănă perfect cu al ei:

Și pentru că tot e Black Friday și mi-au mai rămas 100 lei în buget, nu voi ignora PĂLĂRIA!

Și tot am rămas cu bani de buzunar!

Așadar, dacă tot cumperi haine… de ce să nu cumperi haine ieftine, de calitate și care să te facă să arăți precum vedeta ta preferată?!

Surse foto: answear.ro, irishmirros.ie, thesun.co.uk, popsugar.com, yahoo.com

Articol  scris pentru Superblog 2019.

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: