Reading Time: 3 minutes

Într-o formă sau alta toți visăm la sufletul pereche. Uneori suntem atât de orbiți de nevoile noastre de apartenență încât ajungem să ne mulțumim cu o relație călduță, considerând că, până la urmă, nu există iubire perfectă sau „dragostea durează x luni/ani”.

Persoana alături de care alegi să petreci cei mai frumoși ani ai tinereții ar trebui să fie acea persoană pe care ți-o poți imagina aducându-ți bucurie enormă chiar și la bătrânețe, după ce copiii vor pleca la casele lor și veți avea din nou timp numai pentru voi.

Așadar, este important ca acest suflet să te completeze și să formați, împreună, o pereche. Trebuie să aveți o conexiune profundă, conexiune originală și, adeseori, inexplicabilă. Este ceva ce vei recunoaște, întrucât nu seamănă cu nimic din ce ai experimentat în trecut.

Indiferent că vrei să vezi dacă persoana cu care ești acum este cea potrivită, sau te gândești ce să cauți în partenerul ideal, uite o listă cu lucruri la care să fii atent:

1. Simți că te înțelege la un alt nivel

Te simți înțeles… în adevăratul sens al cuvântului. Nu este nevoie să explici, să te scuzi sau să găsești variante călduțe de a spune adevărul. Dacă este omul potrivit pentru tine, se va conecta la tine în moduri în care nici nu ți-ai imaginat. Nu va fi nevoie să folosești cuvinte pentru a vă înțelege. O privire plină de semnificație va fi suficientă.

Uite care a fost reacția soțului meu într-un moment în care am înțeles că el este sufletul pereche pe care îl așteptam:

2. Gândiți la fel

Modul în care tu și partenerul tău faceți lucrurile este de-a dreptul telepatic. Aveți multe lucruri în comun, dar cel mai evident, gândiți la fel. Nu ar fi de mirare dacă v-ați surprinde adesea încheindu-vă reciproc frazele.

3. Te face să te simți în siguranță

Mai ales în cazul nostru, al fetelor, acest lucru contează enorm. Știi că orice s-ar întâmpla, partenerul tău va fi acolo pentru tine. Chiar și când ai avut cea mai urâtă zi, știi sigur că totul va fi bine pentru că simpla prezență a partenerului te liniștește și te face fericită.

4. Te pune pe primul loc

Simți că în sfârșit contezi, ești prioritatea cuiva. Nu trebuie să ți-o spună. Pur și simplu o știi.

În interiorul tău simți că sunteți suflete pereche tocmai pentru că te face să te simți importantă, cum poate nu a mai făcut-o nimeni până acum!

5. Face totul să pară ușor

Cel mai plăcut sentiment este să fii într-o relație în care nu e loc de drame. Tu vrei să fiți bine și el vrea același lucru. Să fii cu persoana potrivită înseamnă să vezi cum totul se așează, încet, pe un făgaș normal.

Parcă ați aparține acelui timp și acelui loc. Nu simți nevoia să analizezi lucrurile mai mult decât este cazul, pentru că ești în sfârșit într-o relație care nu este obositoare și complicată, precum celelalte din trecut.

6. Simți că este o persoană de încredere

Încrederea este extrem de importantă în orice relație, indiferent de natura ei. Atunci când ești cu persoana potrivită, încrederea vine natural. Pur și simplu simți că partenerul nu ar face nimic să te rănească.

7. Te provoacă să devii o persoană mai bună

Dacă este omul potrivit pentru tine, te va împinge și te va ambiționa să îți împlinești visele! Te va ajuta să devii cea mai bună variantă a ta. Vei simți ca și cum ați crește împreună… Și partea și mai frumoasă este că în timp ce vă veți provoca reciproc, nu simți că vă forțați. Schimbarea apare continuu și natural.

8. Te va face să crezi în destin și în suflete pereche

Zilele trecute, în timpul unui curs, am fost întrebată dacă cred în destin. Atunci tot ce știam despre subiect a început să se rotească haotic și am preferat să evit răspunsul. Nu îmi place să cred că destinul mi-ar anula liberul arbitru, așa cum nu cred nici că un suflet involuat se poate armoniza cu unul mai evoluat…

Am fost mereu sceptică. Am studiat relațiile de la o vârstă fragedă și, cu toate acestea, până acum 2 ani nu aș fi putut spune că există destin. După ce l-am cunscut pe Luci am știut, pur și simplu, că nu există nimeni în această lume care să mă știe (fără a mă cunoaște) și să mă înțeleagă așa.

Deci da, când este omul potrivit… poți fi cel mai mare sceptic, ajungi să crezi în destin! Sau chiar dacă nu crezi, ajungi să iei în considerare această posibilitate.

9. V-ați întâlnit când ați fost pregătiți

Degeaba credem noi că putem avea o relație oricând… Este acea vorbă „îndrăgostește-te când ești pregătit, nu când te simți singur”. Fiecare persoană trebuie să fie pregătită să primească iubirea și conexiunea. Se întâmplă adesea ca persoana potrivită să treacă zilnic pe lângă tine, dar abia când vei fi pregătit, ea să capete semnificație în viața ta.

Doar pentru că nu ai recunoscut-o încă nu înseamnă că trebuie să pleci la capătul lumii. Înseamnă doar că mai ai altă misiune de îndeplinit.

În final, te invit să citești și cartea lui John Gray – Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus, despre care vorbesc aici:

About Author

5 thoughts on “9 semne că ți-ai găsit sufletul pereche

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: