Terapie prin shopping în plină pandemie

black friday pe answear.ro
Reading Time: 5 minutes

Dragul meu jurnal,

Mă simt obosită și iritată… și, din fericire, acum mă îndreptățesc să simt asta. Îmi dau voie, căci în mai puțin de 8 săptămâni mă voi diviza. Voi rupe din mine sufletul ăsta care mă face să nu mai încap în nicio haină. Nici măcar în acelea ale soțului.

Azi am încercat să îmbrac hainele mele preferate de toamnă. Îmi veneau bine anul trecut. Și, ghici ce?! Geaca de piele a cedat când am încercat să o forțez pe mine!! De pantaloni nu mai zic. Nici nu încerc.

Un lucru e clar: trebuie să îmi cumpăr haine noi.

De când a început pandemia m-am bucurat că am putut purta orice am vrut… căci ieșirile mele au fost oricum reduse. Cardurile au încântat multe magazine online… căci:

Lucru de Acasă + Hormoni de Sarcină –

Cheltuieli cu ieșiri constante, socializări, sesiuni de networking, plimbări și vacanțe

=

MULTE CUMPĂRĂTURI ONLINE.

Și da, în astfel de momente mi-aș dori să mai am 20 de ani și să îmi mai pot folosi Youth Cardul pentru a avea cele mai bune prețuri peste tot. Mi-ar fi util mai ales acum când am descoperit că pe Answear.ro beneficiezi de 100 lei reducere la orice comandă de minim 400 lei în baza lui. Vorbim deja de 25%!

Încă un motiv să invidiez studenții!

Oricum, am un mare noroc că urmează Black Friday pe ANSWEAR.ro și am ocazia să îmi cumpăr haine de firmă, care chiar să îmi vină, la prețuri pe care să nu le plâng după ce voi slăbi. Căci sigur voi slăbi după ce voi naște!  

Și dacă tot vine Black Friday trebuie neapărat să mă uit de niște perechi de ghete/botine potrivite pentru toamnă. Anul acesta voi spune pas șireturilor, chit că salivez după ele îngrozitor.

Mi-e dor de ținuta mea full piele de altă dată. Mi-e dor să mă urc în Coupe-ul roșu al lui frate-miu și să gonesc pe autostradă cu vântul în plete. Mi-e dor de ținuta mea hardcore de altă dată.

Anul acesta voi ofta nostalgic și după cizmele mele lungi, peste genunchi, cu toc de 12 cm, pe care obișnuiam să le asortez cu fuste scurte și extravagante. Căci îmi place să fiu extravagantă în eleganța mea „grosieră”.

Acum va trebui să caut niște ghetuțe ușor de încălțat, care totuși să mă satisfacă din punct de vedere vizual. Vreau niște ghele în stil glamour pe care să le pot purta în scurtele mele ieșiri pe faleză, la contabil ori la supermarket… și care să mă pună într-o lumină pozitivă.

Nu vreau să mai arăt ca o gravidă care se chinuie. Vreau să le amintesc oamenilor că sunt puternică. Și, cumva, cred că am nevoie de asta în primul rând pentru a-mi aminti mie.

Oricum, vreau ceva care să se asorteze lejer cu blugii casual de gravide. Singurii pe care îi mai pot purta.

Așa că mai mult ca sigur voi opta pentru ghetele de piele Chelsea de la Tommy Jeans, care m-au cucerit de când le-am văzut prima oară.

Și acum că am stabilit prioritatea #1, vreau să aleg și câteva haine. Din fericire voi găsi îmbrăcăminte la reducere care să îmi permită să aleg mai multe obiecte vestimentare fără să mă simt apoi vinovată.

Pentru început îmi trebuie obligatoriu o geacă… pentru că nu mai pot merge cu pulloverele lui Luci. Când mă voi duce să nasc, în plin decembrie, voi avea nevoie de ceva al meu, care să îmi vină bine și să îmi ofere o stare de liniște. Dacă tot sunt reduceri, măcar să profit să îmi iau ceva frumos, nu?

Îmi trebuie o geacă din colecția Answear Lab, izolată, cu fason drept și fermoar. Ceva care să existe în mărime cât mai mare, dar care apoi să continue să arate bine pe mine și după ce bebe nu va mai fi în burtă.

În altă ordine de idei, am înțeles că anul acesta se poartă nuanțele de bej, negru, gri, maro și verde închis, ceea ce mă bucură, pentru că intenționez să adaug pe listă și câteva pulovere. Iar bejul este mereu prima mea opțiune!

Ce altceva?

Probabil niște accesorii! Cum altfel? Vreau să fiu o graviduță stilată, măcar pe ultima sută de metri.

Așa că mi-ar trebui niște mănuși elegante, care să se asorteze cu pielea din mașină… și pe care să le pot purta cu drag și după ce voi naște și voi reveni la stilul meu. Așa că voi opta, cel mai probabil, pentru mănușile Medicine din piele.

Aș mai avea nevoie și de un rucsac. În curând geanta va deveni incomodă, însă voi fi nevoită să pot lua pamperși, medicamente și diverse lucruri după mine. Așa că mă uit de ceva nu foarte mare, comod și care să se potrivească stilului meu.

Modelul de rucsac din colecția Calvin Klein din piele ecologică, având o înălțime de 28 cm și o lățime de 23 cm cred că mă poate satisface.

Și… cred că mă voi opri aici. Din păcate va trebui să mai pun bani de-o parte și pentru cărucior, sistem de purtare și alte lucrușoare pe care nu i le-am luat încă piticului.

Cine spune că terapia prin shopping nu este eficientă? Cui îi mai trebuie orice când ai reduceri la haine? Uite cum, dintr-o dată, mă simt mai bine!

Nu mă mai simt nici obosită, nici iritată. Acum sunt doar entuziasmată și nerăbdătoare să vină black Friday pe Answear.ro!

Material scris pentru Superblog 2020, ediția de toamnă.

Sursa foto: Answear.ro.

About Author

7 thoughts on “Terapie prin shopping în plină pandemie

  1. Mi-am cumparat o multime de haine noi in ultimul timp, dar tot ma uit sa vad ce oferte interesante, de nerefuzat gasesc in perioada de Black Friday.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d