Reading Time: 3 minutes

După multă muncă de convingere am reușit să îmi fac timp să revizuiesc întregul conținut al blogului.

După ce am făcut transferul din blogspot m-am ales cu peste 1000 articole, din 2007 până în prezent. A fost drăguț să recitesc gândurile mele de altătată… și este la fel de drăguț să știu că ele se vor găsi oricând pe site-ul original. Totuși, aici vreau să păstrez doar lucrurile care mai sunt în rezonanță cu mine. Din 1080 articole am mai păstrat 145.

Drept urmare, pentru că am avut multe articole interesante de lecturat, am decis să fac un top al articolelor mele din perioada 2007-2018. Criteriul de selecție este pur subiectiv și nu are nicio legătură cu traficul înregistrat, numărul de comentarii sau cu orice altceva.

Locul 10 – Mentalitatea ne îngroapă

Acesta este un articol scris în 2012, deci acum aproape 8 ani, cu care încă mai rezonez. Chiar dacă aveam alt mod de a-mi exprima supărările, mi-a fost drag să regăsesc principii și valori pe care le mai susțin și acum. Citește articolul aici.

Locul 9 – Ne otrăvim singuri… și ne placeee… știm că ne place

Un articol despre cât de chimice sunt toate alimentele pe care le ingerăm. Despre mâncarea nesănătoasă tot vorbesc în ultima perioadă, însă recomand și acest articol din 2016. Mă uit cât de mult s-a schimbat stilul meu în doar 3 ani și ceva…

Locul 8 – O carte despre tine: Brian Tracy – Schimbând gândirea îți schimbi viața

Acest articol este, de fapt, o recenzie a cărții lui Brian Tracy – Schimbând gândirea îți schimbi viața, pe care am realizat-o în 2018. Recomand și acum cu aceeași ardoare cartea, întrucât este o lectură ușoară și extrem de benefică.

Locul 7 – Și noi putem sprijini economia românească

Încă susțin acest lucru. Sunt genul de persoană care atunci când are de cumpărat ceva, preferă să verifice codul de bare pentru a se asigura că achiziționează un produs autohton. Vezi cum poți afla foarte simplu proveniența unui articol, aici.

Locul 6 – Relațiile văzute ca pe telefoane: Tu ce faci cu telefonul tău vechi?

Un articol scris în 2015, când încă nu divorțasem. Am mai redactat materiale despre relații … și am mai făcut comparații intersante. Totuși, fiind un top al articolelor din trecutul rece… m-am gândit că ar fi drăguț de revăzut. Citește-l aici.

Locul 5 – Scapă de stres, anxietate, oboseală… la Vatra Park

Un articol din 2018 în care ofer alternative naturale pentru eliberarea de anxietate. Iubesc Vatra Park, de aceea vă invit să citiți articolul și să vedeți de ce este bine să nu ratați acest loc, dacă veniți vreodată prin Vâlcea.

Locul 4 – Stai liniștită, e „iubibil”

Îmi amintesc și acum patosul cu care scriam acest articol în 2014. Stai liniștită, e „iubibil” este un material revoltă… oarecum… la ceea ce cred majoritatea femeilor atunci când se despart, și anume că el nu va mai fi capabil să găsească o altă iubire comparabilă cu a ei.

Deși exprimarea mea era mult mai acidă atunci, recunosc că mi-a fost tare drag să recitesc aceste gânduri… și, de ce nu, să-mi revalidez opiniile.

Locul 3 – Dezvoltarea personală – cheia succesului în lumea modernă: Cu ce să încep?

Deși vorbesc doar spre final despre cartea lui Stephen Covey care mi-a schimbat cu totul viziunea asupra vieții, consider acest material drept o recenzie. De la el a plecat ideea cursului „Primii Pași în Dezvoltarea Personală”.

Locul 2 – Câteva semne că ai îmbătrânit

În 2015 eram conștientă de primele mele semne de îmbătrânire. Un aticol scris cu umor și ironie, dar extrem de actual. Și, uite cum, 5 ani mai târziu, mă regăsesc și mă amuz ca odinioară. Poți citi articolul aici.

Locul 1 – Născut a doua oară

Era oarecum firesc să pun pe primul loc acest articol. Născut a doua oară (2017) este un articol despre iubirea de mamă, despre sistemul sanitar sănătos din România. Este povestea nașterii copilului meu – cel mai mare miracol al vieții mele.

Mulțumesc pentru inspirație!

Spor la lectură.

Cu prietenie,

Grațiela.

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: