Bucătăria anului 2021 – trenduri și idei. De la design la practicabilitate!

Reading Time: 4 minutes

Bucătăria este, poate, cea mai iubită încăpere din casă. Este locul unde am ocazia să mă relaxez, pregătind „iubire”. În plus, tot aici viața are gust – la propriu.

Și, când ne așezăm toți la masă… simt cum crește inima în mine.

În fine. Despre bucătării am tot scris diverse materiale… Abordând teme de la rețete, ustensile, aparatură… și până la amenajări feng shui.

Așa că astăzi îți propun să vorbim puțin despre trendurile anului 2021 în materie de idei de amenajare a bucătăriei.

Design compact

Deși multe dintre noi ne dorim bucătării cât mai mari, realitatea este că o bucătărie compactă este ceea de ce avem cu adevărat nevoie.

Anul acesta se poartă bucătăriile compacte, în special datorită faptului că sunt extrem de practice. Ai totul la îndemână și, pe deasupra, nu trebuie să te îngrijorezi de spațiu. Multitudinea sertarelor și a spațiilor de depozitare oferă o senzație de ordine, atât de dorită!

Nuanțele închise

În ultimii ani, bucătăriile în două culori (nuanțe) au fost extrem de populare. De aici a luat naștere o nouă modă: realizarea unor „zone întunecate”. Mobila neagră ajunge, în acest context, să câștige mult teren.

Ea nu doar că este elegantă, dar este și foarte practică!

Hote deosebite

Hota reprezintă un element extrem de important în orice bucătărie. Ea ne scapă de mirosuri, vapori și umiditate. Totuși, într-o bucătărie cu personalitate… ar fi și păcat să nu îi acordăm atenția cuvenită.

Astfel, în 2021 se poartă hotele atipice:

  • Hota-plită GALILEO de la Faber: „invizibilă” dar extrem de funcțională.

Puternică, sigură, funcțională și extrem de performantă, aceasta reprezintă o adevărată bucurie în orice casă. Și este și silențioasă, pe deasupra!

  • Hote perfecte pentru insulă: modelele ODETTE și BELLE sunt preferatele mele.

Aceste hote minunate prezintă un design unic, elegant și rafinat, susținut de o tehnologie avansată.

Nu se compară cu hotele clasice!

  • Hote deosebite, de perete

Hota Grexia, confecționată dintr-o ceramică din porțelan ce imită aspectul marmurii naturale se potrivește perfect bucătăriilor întunecate. De asemenea, ea are avantajul curățării efacile și de durată!

Personal sunt extrem de fascinată de aceste hote.

Faber este un producător pentru care designul, tehnologia și calitatea sunt cele mai importante elemente, reușind de-a lungul timpului să transforme hota dintr-un accesoriu umil de mobilier într-un element esențial din echipamentul de bucătărie – sigur, elegant și funcțional.

Așadar, bucătăria anului 2021 este elegantă, rafinată și practică. Echipată modern, cu hote decorative deosebite și design special, aceasta va face orice gospodină să vrea să petreacă tot mai mult timp pregătind bucate alese pentru întreaga familie!

Tu ce îmbunătățiri vrei să aduci bucătăriei tale în 2021?

Sursa foto: pinterest.com, faberspa.com.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: