GATA cu monotonia. Anul acesta investește în visul tău!

apartament la mare
Reading Time: 3 minutes

Cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață senină de vară în mirosul cald, proaspăt și îmbietor al mării? Să poți savura o cafea aromată pe terasă, în timp ce te bucuri de aerosoli, de sărutul soarelui și de albastrul cerului…

… Să îți așezi laptopul pe măsuță și să ai ca muzică ambientală simfonia valurilor din depărtare, acompaniate cu mult sincron de zgomotul fin al dansurilor de pescăruși, precum și de chicotele armonioase ale orașului.

… Să te gândești doar la cât de frumoasă și de candidă este viața. Să lucrezi din confortul apartamentului tău de la mare… și să nu simți o clipă că muncești.

Nu este o fantezie! Aceasta poate fi realitatea TA!

Spuneam cândva că totul începe cu un vis și o decizie!

Trăim într-o lume a posibilităților, unde nici măcar cerul nu mai este limita. Singura limită reală este cea a imaginației noastre.

Așa că dacă și tu ești un spirit liber și boem, dacă îți place viața și simți că trăiești atunci când ai briza mării în păr, atunci uite 5 motive pentru care merită să investești într-un apartament în Constanța:

#1 Te poți bucura de vară fără grija rezervărilor

Dacă și tu ești îndrăgostit de valsul valurilor, de aerul curat și de gustul sării … dacă nu știi cum să fugi mai repede la mare, atunci când se termină săptămâna… și, mai ales, dacă jobul îți permite să lucrezi remote, atunci nu trebuie să mai amâni!

O locuință în Constanța îți va crește nivelul de oxitocină – hormonul fericirii de lungă durată.

De ce să nu trăiești viața pe care ți-o dorești?

De ce să mai amâni?

Scapi de stresul aglomerației, al socializării inutile și nu numai. Ai casa ta… la mare!

#2 Este o investiție extraordinară

Dacă vrei să investești în ceva sigur… atunci află că o locuință la mare îți poate aduce un venit consistent atât în sezon, cât și în extrasezon.

Poți închiria apartamentul în regim hotelier… și în câțiva ani îți amortizezi cheltuiala. Apoi rămâne doar să te gândești ce faci cu profitul! 🙂

#3 Nu se va devaloriza

O locuință la mare cu greu va ajunge să își piardă valoarea. Și dacă vei decide să o vinzi, mai târziu, cu siguranță vei obține un preț cel puțin la fel de bun (dacă nu cumva chiar mai bun!).

#4 Poți fi mai aproape de natură

Într-o lume sufocată de beton și plastic… să poți evada în inima naturii în doar câteva minute este un lux!

Vei avea natura lângă tine: o vei vedea de pe fereastră, îi vei simți prospețimea cu fiecare por și o vei auzi chemându-te seară de seară.

Cu siguranță starea ta de spirit se va îmbunătăți considerabil într-o astfel de atmosferă.

#5 Te poți dezvolta mult mai armonios

Dincolo de efectul benefic al aerosolilor, al soarelui și mării, o astfel de investiție poate reprezenta o ieșire din zona ta de confort. În felul acesta vei învăța să îți depășești anumite frici.

În plus, ai ocazia să practici sporturi nautice precum:

 • Parasailing
 • Stand Up Paddle
 • Flyboarding
 • Schi nautic
 • Kitesurfing
 • Windsurfing
 • Yachting
 • Scuba Diving
 • Snorkeling

Practicarea cu regularitate a acestor sporturi este benefică atât pentru dezvoltarea personală (pentru minte) cât mai ales pentru corp.

Medicii recomandă aceste sporturi mai ales pentru a preveni apariția anumitor afecțiuni locomotorii (cărora suntem predispuși mai ales noi, cei ce lucrăm mult de la birou și suntem sedentari).

Așadar, dacă te-am pus chiar și numai puțin pe gânduri, te invit să arunci o privire pe site-ul Boreal Plus. Acesta este un ansamblu premium de locuințe în Constanța. El cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente (studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere), precum și foarte multe facilități precum:

 • spații verzi amenajate;
 • hypermarket;
 • grădiniță;
 • parc cu locuri de joacă pentru copii;
 • locuri de parcare private;
 • spații comerciale în cartier.

De asemenea, vreau să știi că îți recomand Boreal Plus întrucât a fost recent premiat de către International Property Award cu titlul „Residential Development” care validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție!

Acum rămâne doar să te întreb: ce să fie? Vilă, studio sau apartament?

Sursa foto: boreal-plus.ro

11 thoughts on “GATA cu monotonia. Anul acesta investește în visul tău!

 1. La casa m-as vedea stand bucuroasa. Am crescut la tara, la casa, si spatiul acela, natura si aerul, toate oportunitatile de acolo sunt incomparabile.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: