3 Ceasuri noi de la WATCHSHOP.ro pentru Colecția mea!

ceas casio ceas sekonda ceasuri watchshop.ro

Iubesc ceasurile… și chiar dacă încă sunt „mică” și poate prea chibzuită ca să am exact acele ceasuri pe care mi le dorescmă bucur să văd cum colecția mea înflorește.

Voucher Watchshop.ro câștigat la Superblog

Prin noiembrie scriam acest articol despre ceasuri pentru Superblog, care avea să îmi aducă primul punctaj de 100 din concurs și implicit locul I. Drept urmare, sponsorii (watchshop.ro) m-au premiat cu un voucher de 300 lei de cumpărături.

Vestea m-a bucurat extraordinar de tare… pentru că am simțit că Universul mi-a transmis un mesaj. Mereu mi-am dorit să am atât de multe ceasuri încât să le pot asorta oricărei ținute. Sigur, așa cum îmi plac mașinile de colecție, iubesc și ceasurile de colecție… dar să nu uităm că viața e lungă și dacă le-aș face pe toate de-o dată… nu aș mai avea pentru ce să trăiesc, nu? 😀

Ceasul transmite o emoție

Eu conectez foarte tare ceasurile de emoții. Fiecare ceas pe care îl am are o poveste. Niciunul nu se află în colecția mea din întâmplare. Tocmai din acest motiv am fost foarte atentă când mi-am ales cadoul… Să mi se recunoască meritele încă din prima ediție, mai ales când fusesem pe punctul de a renunța la comperiție… a însemnat ENORM pentru mine. Așa că am vrut să celebrez cum se cuvine, cumpărându-mi un ceas care să rămână ca simbol al perseverenței.

Prima opțiune: ceas Citizen Classic

Citizen nu este neapărat cel mai spectaculos brand. Să nu uităm, totuși, că aveam un buget de 300 lei +-… Am vrut un Citizen pentru că este un ceas japonez cu tradiție de peste 100 ani…

… și pentru că am mai avut unul identic, pe care mi l-am făcut cadou când am aflat că am intrat la facultatea de medicină. Din păcate negliența m-a făcut să îl uit în vestiar, la ora de sport… și să îl pierd definitiv.

Totuși, Universul nu a fost de acord. Și cum nu era în stocul magazinului și am fost anunțată că am de așteptat destul de mult până ajunge, am considerat că este un semn că trebuie să îmi găsesc altă ancoră.

Reduceri colosale = 3 ceasuri la preț de 1

Și pentru că la Millionaire Mind Intensive am învățat că trebuie să profit de cadourile care vin spre mine… am renunțat la ideea de a-mi mai cumpăra O ancoră… și am lăsat abundența să mă cuprindă.

Este sezonul reducerilor pe watchshop.ro. 50%-70% și chiar mai sus. Așa că m-am tot gândit… și am zis că ar fi cel mai plăcut să țin cont de ce am transmis e prin articolul meu.

Așa m-am apucat să caut printre reduceri. Nu am vrut chiar un ceas chinezesc sau low cost… ci am selectat câteva branduri pe care le apreciez și care mi se par decente:

Ceas Casio SPORT LQ-139AMV-7B3LDF

Casio are multe ceasuri sport, așa că am pus tot codul ca să știi exact la care mă refer.

Acesta este ceasul care m-a făcut să renunț la ideea de a-mi cumpăra un singur obiect reprezentativ. Am pus ochii pe el, m-a fermecat… și nu am mai avut ce face.

De ce Casio?

Am avut de-a lungul timpului diverse discuții cu privire la acest brand. Da, este unul ieftin, dar este un ceas extraordinar. În primul rând, vorbim despre un brand 100% japonez. Eu, personal, am un respect extraordinar față de filosofia lucrului bine făcut la japonezi.

Apoi, să nu uităm de tradiție. Tadao Kashio, omul din spatele brandului, era un inginer pasionat de tehnologie care în cea mai grea perioadă pentru Japonia (imediat după al II-lea Război Mondial) a contribuit considerabil la renașterea economică a țării. Deși inițial producea pipe, ulterior a ajuns să dezvolte calculatoare… și, ceva mai târziu, ceasuri!

Plusuri și minusuri ale ceasului Casio Sport LQ-139AMV-7B3LDF

Îmi place foarte mult brandul Casio… și îmi place că am găsit un produs care să îmi satisfacă nevoia de a alerga cu ceas la mână. Am mai avut ceasuri smart, care erau sincronizate la telefon și îmi spuneau performanțele… dar sunt de modă veche: cum îmi place mașina cu schimbător manual, așa îmi plac și ceasurile cu sistem analog.

PLUSURI

+ Raportul calitate preț merită cele mai multe stele. Este un ceas extraordinar, ce poate fi achiziționat la un preț incredibil de mic. Poate fi achiziționat de pe watchshop.ro la doar 83 lei;

+ Mecanismul Quartz, Japonez;

+ Produs în Japonia;

+ Rezistență la apă 3 atmosfere: cu toate că nu este neapărat cea mai grozavă rezistență la apă, totuși este mai bine decât dacă nu ar avea absolut niciun fel de protecție. Ce înseamnă 3 ATM? Înseamnă că dacă te prinde ploaia torențială de vară cu el la mână, nu va păți nimic până ajungi la adăpost. Totuși, nu intra în bazin cu el… că nu va rezista :D;

+ Brățară de cauciuc potrivită pentru activități intense, transpirație și condiții mai puțin prielnice (noroi, praf, etc);

+ Este micuț și finuț… perfect pentru orice doamnă sau domnișoară cu mâna subțirică. Pune foarte frumos în evidență finețea unei femei;

MINUSURI

– Cutia: deși este relativ elegantă, strigă LOW COST. Totuși, este mai bine decât o cutie ordinară a unui ceas chinezesc… sau decât deloc.

Ceas Sekonda Women’s Faux 2818

De mult am pus ochii pe Sekonda. Spuneam că îmi plac ceasurile cu tradiție/poveste… ceva. De curând am primit cadou de la nașu’ un ceas Raketa… produs în URSS. Știam că această marcă a apărut ca răspuns la zborul în spațiu și că a devenit una din cele mai populare branduri din lume.

Care e treaba cu Sekonda mea și Raketa?

Cu toate că în prezent Sekonda este perceput ca fiind un ceas englezesc, el a fost produs inițial în Moscova și Leningrad și vândut ca Poljot sau Raketa.

După destrămarea Uniunii Sovietice, Sekonda și-a strâns jucăriile și s-a mutat în Hong Kong. Sigur, treaba asta nu mă ma încântă prea tare… fiindcă am zis că nu vreau un ceas chinezesc. Totuși, fiind firmă britanică și sponsor principal al Superligii de Hockey pe gheață (nu că aș avea eu vreo treabă cu asta dar...), am făcut abstracție de locul în care se asamblează.

Am asociat oarecum povestea Sekonda cu Dacia noastră… care în Occident este adesea vândută ca Renault. Și treaba asta m-a sensibilizat.

Plusuri și minusuri ale ceasului Sekonda Women’s Faux 2818

Pentru că un ceas reprezintă un cadou incredibil pentru oricine (fiind cel mai rafinat accesoriu) mi-am propus să îți spun care sunt lucrurile pozitive și lucrurile negative ale sale:

PLUSURI

+ Design atrăgător: mi se pare extrem de finuț și de plăcut. Pietricelele aplicate sunt discrete și strălucesc tare frumos;

+ Poate fi asortat cu ușurință atât într-o ținută casual, cât și în una elegantă;

+ Cuvântul care îl definește: grație. Cred că este un cadou extraordinar pentru o femeie finuță, gingașă, discretă…

+ Cutia: aici eu am o problemă în general cu majoritatea ceasurilor low cost. Producătorii nu investesc prea mult în ambalaj… și e păcat că nu fac asta. TOTUȘI, cutia în care vine acest ceas este superbă! Nu mai zic că are încă o altă cutie de protecție :D. Este elegantă, frumoasă…

+ Mecanism cu Quartz Japonez;

+ Rezistență la apă – 3 ATM;

+ Prețul: acest ceas poate fi achiziționat de pe watchshop.ro cu 45% reducere, la 90 lei;

+ NU arată a ceas de 90 lei, mai ales când vezi și cutia originală. Este minunat.

MINUSURI

– Este asamblat în Hong Kong.

Ceas Casio CLASSIC LTP-V005D-4BUDF

Deși am preponderent ceasuri cu brațară (curea) din oțel inoxidabil… și mi-am propus ca de data aceasta să îmi iau altceva… nu m-am putut abține. Sunt fan CASIO și am vrut un ceas frumos și elegant. Plus că nu am niciunul cu ecranul roz :D.

Plusuri și minusuri ale ceasului CASIO CLASSIC LTP-V005D

PLUSURI

+ Un ceas elegant și modern, care se potrivește atât cu o ținută casual, cât și cu una mai pretențioasă;

+ Rezistență la apă 3 ATM;

+ Sistem Quartz, Japonez;

+ Produs în Japonia;

+ Curea lucioasă din oțel inoxidabil;

MINUSURI

– Cutia. Aceeași poveste ca la primul ceas… carton;

– Deși am trecut cureaua la plusuri, o voi trece și la minusuri. Trebuie să trec cu ea pe la un ceasornicar zilele acestea. La încheietura mea nu am absolut nicio șansă de a-l purta, fără să scot câteva elemente. Partea bună este că acest procedeu este simplu, nu dăunează brățării și nici nu este costisitor! Așa pățesc de fiecare dată, așa că sunt obișnuită.

Despre serviciile watchshop.ro

Experiența a fost foarte plăcută. Mi-am cumpărat 3 ceasuri bune, decente, dintr-un voucher de 300 lei… și nu am mai avut de cotizat decât cu puțin peste 20 lei.

Mi-a plăcut faptul că deși nu am fost atentă la stoc, m-au sunat în continuu până au reușit să dea de mine să îmi aducă la cunoștință termenul de livrare prelungit. Mi-au dau și câteva mailuri să se asigure că știu.

Mi-a mai plăcut faptul că atunci când am spus că aș vrea altceva în loc, fiindcă nu am răbdare să aștept atât… au fost extrem de receptivi.

Comunicarea cu magazinul este foarte deschisă și lejeră, iar livrarea impecabilă (iar prin livrare mă refer la modul de ambalare… nu la curier. Aici e altă poveste dar nu este despre ei ci despre curierul responsabil de zona mea).

Ca să nu mai zic că am primit factură, certificat de garanție, instrucțiuni de întreținere… și multe alte documente pentru fiecare ceas în parte! Adică EXACT așa cum se face. Dar, crede-mă, am avut adesea neplăcuta surpriză de a nu primi aceste documente de la alte site-uri care pretind ca vând ceasuri originale. Deci acum am avut și confirmarea că acest site este sigur!

Per ansamblu, deși nu am fost pe fază pentru a-mi face acest cadou de Crăciun, pot spune că sunt incredibil de recunoscătoare și de fericită. În curând intenționez să îmi confecționez singură (asta că am început să fiu fan DIY) o cutie specială pentru toate ceasurile mele… Numai că nu am decis încă dacă va fi o masă de cafea (de sufragerie) cu geam… sau un taburet (asta pentru că vreau multe ceasuri și casa e mică… îmi plac lucrurile practice).

Spune-mi, te rog, care este ceasul TĂU preferat?

Lasă un răspuns

Influencers Reborn Ramnicu Valcea

Fii la curent cu ultimele noutăți în materie de comunicare și dezvoltare personală!

Felicitări! Te-ai abonat cu succes!

Oops! Ceva este în neregulă! Te rog să mai încerci o dată.

Stai liniștit! Vom folosi datele tale EXCLUSIV pentru a-ți trimite ultimele articole și noutăți! Datele tale sunt în siguranță cu noi.