Telefon scump + Accesorii ieftine = No, No! TOP 5 motive pentru care se merită să investești în huse si folii de calitate

În ziua de astăzi telefonul mobil reprezintă mai mult decât o modalitate de conectare audio la persoanele cunoscute. Acum el este o extensie a personalității fiecăruia. Telefonul reprezintă agenda noastră personală, albumul de amintiri, camera foto, rețeaua de socializare, prietenul de nădejde, biblioteca din buzunar, șamd. Având atât de multe întrebuințări este normal să ne dorim să îl păstrăm cât mai bine. Și cum putem avea mai mare grijă de telefonul nostru dacă nu oferindu-i accesorii de calitate? Piața este plină de huse și folii fake, no name, ce trebuie schimbate des, pentru că altfel riscăm să ne punem în pericol telefonul.
Și, după ce dai două-trei salarii pe un telefon, sau te angajezi să plătești doi ani rate la el… nu e păcat să te alegi cu un ecran fisurat sau o carcasă ruptă după numai câteva luni?
Așa că te invit să citești în continuare principalele 5 motive pentru care se merită să investești în huse de telefon și folii de calitate!
#1 Obții protecție împotriva zgârieturilor, a loviturilor și frecărilor

Oricât de mult ai avea grijă de telefonul tău, câtă vreme ești în mișcare toată ziua, acesta este expus unui număr foarte mare de pericole. Poate cădea din buzunar, de pe masă, din mână. Se poate freca de suprafețele pe care îl așezi. Poți vărsa diverse lichide pe el (de la apă la cafea și chiar lichide mai vâscoase). Se umple de praf și de alte elemente din aer.
Ai putea spune că orice husa de telefon te-ar putea ajuta. Nu e nevoie nepărat de una mai scumpă. Poți cumpăra o chinezărie de la magazinul din colț la 10 lei… și ai scăpat. Și ai dreptate. Ai scăpat de mustrările de conștiință, dar cam atât!
Pentru a-ți putea proteja cu adevărat telefonul, husa trebuie să fie realizată din materiale de calitate, să nu fie nici foarte rigidă, dar nici extrem de moale. Ea trebuie să fie gândită expres pentru modelul telefonului tău, potrivindu-se mănușă.
Imaginează-ți că porți o pereche de adidași de alergat de top, care prezintă o aerodinamică specific exercițiului tău fizic, gândiți special pentru o persoană ca tine, care se află între mărimi. Niște adidași care te protejează, în care nu transpiri și care te ajută să obții performanțe.
Acum imagineză-ți că ți-ai cumpărat niște încălțări ieftine de la talcioc. Știi tu, acei adidași rigizi care îți țin glezna tare, într-adevăr, dar care îți produc bătături îngrozitoare, se zgârie la primul obstacol de pe transeu și îți fac picioarele să se simtă ca la saună. Unde mai pui că trebuie să te descalți pe balcon și să îți schimbi și șosetele, că altfel strici echilibrul casei?!
Înțelegi diferența?
#2 Telefon premium, look premium!

Aspectul contează! Rolul unei huse de telefon nu este numai de a-ți proteja dispozitivul, ci și de a-l face să te reprezinte. Accesoriile ieftine se simt. Miros a ieftin și arată pe măsură.
Și e păcat să îmbraci un Samsung Galaxy S20, un Huawei P40 Pro sau un iPhone 12Pro în plastic ieftin. Design-ul acestor telefoane moderne este mult prea sexy pentru a fi distrus de ceva lipsit de gust.
#3 Păstrezi telefonul NOU

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să dețină mereu cele mai noi modele de telefoane, atunci cu siguranță te va interesa ca gadgetul tău să fie ca nou atunci când vei vrea să îl vinzi. Și cum îl poți păstra în cea mai bună condiție dacă nu folosind accesorii de cea mai înaltă calitate?
Prețul de revânzare este dependent de condiția în care se află telefonul. Degeaba funcționează de 10 dacă arată de 6. Și nici nu îl poți păstra în cutie… dar îl poți proteja corespunzător, fără să te porți cu el „cu mănuși”.
#4 Se potrivește la fix!

Dacă în trecut ai cumpărat o folie sau o husă pentru telefon dintr-un magazin de accesorii ieftine, sau chiar din magazinul de tip 38 de la colțul blocului, probabil ai observat că nu venea chiar bine.
Mie mi s-a întâmplat ca folia să fie mai mică sau husa să acopere puțin din cameră. Insesizabil la instalare, dar extrem de deranjant la utilizare. Când porneam camera vedeam o umbră pe margini. Inițial am crezut ca mi s-a stricat telefonul. Abia apoi am realizat că de fapt husa nu venea bine.
Foliile no name sunt asemenea bombelor cu ceas. Dacă nu acoperă în întregime ecranul telefonului, te poți aștepta oricând să provoace o daună. Când aveam Huawei P9 Lite-ul obișnuiam să cumpăr folii de sticlă de pe site-urile cu produse din China. Erau extrem de ieftine… atât de ieftine încât trebuia să le schimb cel puțin lunar. Și nu pentru că erau puțin ciobite, ci pentru că se spărgeau instant, Dumenzeu-știe-de-ce.
Când am trecut la P20, am început să cumpăr foliile de la magazinul din colț. Situația era cam aceeași. Să zicem că am văzut mici îmbunătățiri.
Când m-am mutat pe P40 Pro nu mi-am mai permis asta. Am preferat să îmi cumpăr o folie de sticlă Lemontti, curbată, de pe BrandGSM, ca să mă asigur că mă va ține. O am deja de aproximativ 6 luni și e ca nouă! Și culmea: am dat pe ea cu vreo 10 lei mai mult decât pe ultima chinezărie luată de la colț!
#5 Accesoriile de top te costă, per ansamblu, mai puțin decât celelalte!

Ajung iar la vorba aceea: „sunt prea sărac să îmi permit lucruri ieftine”. Dacă mă gândesc cât am dat pe folii și huse în trecut, când cumpăram toate porcăriile din magazinele chinezești… ajung la concluzia că economia pe termen scurt te costă mult pe termen lung.
Un telefon este o investiție de cel puțin un an. De unde mai punem că dacă nu ai obiceiul de a-l schimba după cum se schimbă moda, îl poți folosi cu încredere și 5-6 ani fără probleme. Gândește-te câte accesorii ieftine schimbi în intervalul acesta.
Așa, dacă alegi huse și folii de calitate, e posibil să rămâi cu ele de la început, pe toată perioada de utilizare, fără niciun fel de problemă! Iar telefonul tău va arăta mereu ca nou.
BONUS: Cum să îți alegi corect husa de telefon

Și pentru că tot ți-am spus care sunt beneficiile unor accesorii de calitate, am să îți prezint și principalele criterii pe care să le iei în considerare la alegerea unei huse de telefon.
Cel mai adesea utilizatorii au probleme cu faptul că ecranele se sparg, în ciuda foliilor existente. Realitatea este că ecranele telefoanelor sunt deosebit de vulnerabile la spargere, mai ales dacă punctul de impact se află într-un colț al telefonului, unde forța exercitată asupra sticlei este mai concetrată.
Și deși ai putea fi tentat să crezi că este vina foliei, adevărata responsabilă pentru protejarea colțurilor este husa!
Astfel, pentru un nivel de protecție de bază, alege o carcasă dintr-un material care să poată absoarbe șocurile. O husă din silicon sau cauciuc, care să acopere bine colțurile vulnerabile ale telefonului, se poate dovedi extrem de utilă.
Carcasele de pastic nu absorb șocurile și au tendința de a transpune impactul asupra dispozitivului în sine!
Huse telefoane Samsung

Telefoanele Samsung sunt renumite pentru eleganța lor. Posesorii acestor telefoane sunt, de regulă, interesați de aspectul exterior, sunt îngrijiți și pun accent pe frumos. Vor calitate și design, eleganță și rafinament. Din acest motiv cele mai recomandate huse pentru telefoanele Samsung sunt:
Huse de telefon Lemontti
Acestea vin în varianta Silicon Soft Slim (pentru cei ce nu au probleme cu scăpatul telefonului din mână și nu se tem atât de mult de șocuri), Silicon Transpartent (care are avantajul prezentării telefonului în splendoarea sa), Book Elegant (potrivit mai ales pentru oamenii de afaceri și cei ce își doresc un aspect mai business, precum și o protecție mai mare). Și nu numai!
Brandul este unul extrem de accesibil. Prețul de achiziție al unei astfel de carcase poate porni chiar de la 16 lei!
Huse de telefon UAG







Acestea sunt preferatele gamerilor și pasionaților de senzații tari, datorită designului specific. Soțul meu a avut această carcasă pe telefonul lui vechi. A folosit-o de când și-a cumpărat telefonul și până l-a schimbat pentru un model mai nou. După vreo doi ani de utilizare intensă, husa încă arăta impecabil. Și telefonul la fel!
Este o husă specific bărbătească ce inspiră încredere, forță și mult testosteron!
Huse de telefon Devia
Asemenea brandului Lemontti, Devia aduce eleganță, protecție și stil la cele mai mici prețuri. Pe site-ul BrandGSM poți găsi o mulțime de modele și culori, cu prețuri pornind de la numai 19 lei!
Huse de telefon Samsung
Husele Samsung Original sunt, poate, cele mai sigure variante pentru utilizatorii tipicari. Din fericire producătorii își cunosc foarte bine clienții, motiv pentru care oferă o gamă vastă de produse, care să satisfacă și cei mai pretențioși clienți.







Din fericire, datorită reducerilor masive de pe site-ul BrandGSM, prețul de pornire a unei huse originale Samsung este de numai 19 lei!
Huse telefoane Huawei
Am ani buni de când am devenit client fidel Huawei. Angajații mei au telefoane Huawei, copilul meu la fel… și mai nou mi-am convins și soțul și părinții să îmbrățișeze această marcă. Acesta este un telefon pentru oameni practici. Îmbină eleganța cu practicabilitatea și fiabilitatea într-un mod incredibil.
Astfel, principalele huse pentru telefoane Huawei pe care vi le recomand sunt:
Huse de telefon Huawei Original

Acestea pornesc pe site-ul BrandGSM de la 16 lei! Sunt husele gândite de producător, așa că se vor potrivi perfect. Angajații mei au aceste huse modelul Book Wallet pe telefoanele lor și până acum nu am văzut să prezinte vreo nemulțumire. Sunt extrem de elegante și de rezistente.
Huse de telefon Marvel






Pentru iubitorii seriei Marvel, aceste huse reprezintă o adevărată încântare. Huawei este o marcă pe care o recomand cu încredere părinților, atunci când se uită după un telefon pentru copiii lor. Fiul meu are o husă Marvel de silicon, pe care o adoră. Husele personalizate aduc o notă de unicitate utilizatorilor. În plus, prețul de achiziție a unei astfel de huse de pe site-ul BrandGSM este de numai 25 lei!
Huse de telefon Just Must
Cu prețuri pornind de la 15 lei pe site-ul BrandGSM ai putea crede că aceste huse sunt prea ieftine. Totuși, brandul oferă calitate incontestabilă, accesibilă tuturor buzunarelor. Ca să nu mai vorbesc despre diversitatea culorilor și a modelelor!
Huse iPhone
În final, utilizatorii iPhone sunt, de departe, cei mai dornici de nou. Le plac lucrurile scumpe și vor să iasă ușor în evidență. Să pui o carcasă proastă pe un iPhone reprezintă o adevărată jignire!
Așa că principalele branduri de huse pe care le recomand sunt:
Huse de telefon Apple Original

Aceste huse sunt gândite special pentru a pune în evidență brandul. Mai rar îți iei iPhone și ascunzi legendarul măr mușcat. Chiar dacă prețurile de achiziție pe site-ul BrandGSM pornesc de la 159 lei, se știe că accesoriile originale Apple sunt something else.
Huse de telefon Karl Lagerfeld







Directorul creativ al casei de modă Fendi și-a pus amprenta și asupra utilizatorilor versatili Apple. Cu zeci de modele personalizate, pasionații de fashion vor găsi o reală încântare în aceste huse. De la genți, la încălțăminte și mai nou la huse de telefon, poți fii mereu asortat… la un preț accesibil! Pe site-ul BrandGSM prețul de pornire pentru o astfel de husă este de numai 79 lei!
Huse de telefon Guess







Husele Guess pentru iPhone pornesc de la 89 lei pe site-ul BrandGSM. Totuși, se deosebesc de restul brandurilor prin eleganța specifică. Modelele din colecția Glitter sunt exact ceea ce orice domnișoară pasionată de Apple și-ar putea dori, potrivindu-i-se mănușă!
BONUS: De ce să ții cont atunci când alegi folia pentru telefonul tău
O folie de protecție pentru ecran reprezintă un accesoriu indispensabil! Cu toate că durata ei de viață nu este infinită, folia are rolul de a oferi un strat suplimentar de protecție telefonului tău.

Mai mult, pentru a te asigura că schimbi cât mai rar folia, este bine să alegi sticla securizată. De ce? Pentru că prezintă foarte multe avantaje, precum:
- Termorezistență: procesul unic prin care trece această sticlă în producție îi permite să reziste și la temperaturi ridicate: de exemplu dacă uiți telefonul pe bordul mașinii, în soare, într-o zi caniculară de vară.
- Vizibilitate 100%: dacă este instalată corect, această folie de sticlă securizată nu îți va afecta vederea nici dacă ai razele soarelui reflectate direct în ecran.
- Protecție suplimentară pentru ochi: sticla securizată este cunoscută pentru faptul că ajută ochii utilizatorilor să se ternsioneze mai puțin atunci când își folosesc telefonul. În felul acesta vei fi scutit de senzația de ochi uscați sau obosiți după o utilizare îndelungată.
Folie telefon Alien Surface
Foliile de telefon Alien Surface sunt printre cele mai populare, mai ales în rândul utilizatorilor Samsung. Acestea au o grosime de 0.2mm și oferă o protecție îndelungată. În plus, vin cu un kit special de instalare care să nu te pună în dificultate, chiar dacă poate nu ești cea mai îndemânatică persoană.
Pe site-ul BrandGSM prețul de achiziție pentru o astfel de folie pornește de la numai 43 lei!
Folie telefon Eiger
Dacă ai un telefon curbat, atunci este cel mai bine să alegi o folie care să îi îmbrace și marginile. Nu de puține ori telefoanele Samsung Galaxy Edge au suferit lovituri îngrizitoare pentru că utilizatorii au ignorat acest aspect. Astfel, producătorul de folii Eiger are o gamă vastă de produse care oferă protecție completă telefonului, cu prețuri pornind de la numai 25 lei pe site-ul BrandGSM!
Folie telefon Devia
Dacă vrei o folie de protectie pentru telefon din sticlă securizată, la un preț mic, atunci Devia este răspunsul! Pe site-ul BrandGSM prețul de achiziție pentru aceasta pornește de la numai 5.90 lei! În plus, producătorul oferă o varietate mare de modele, atât pentru protejarea părții frontale a telefonului, cât și pentru spate.
În final, după ce ai văzut cât de accesibile pot fi niște branduri bune dacă știi de unde să le achiziționezi… de ce ți-ai mai chinui telefonul cu produse no brand?

Sper ca materialul meu să îți fie util și să te ajute să îți păstrezi telefonul ca nou și în siguranță pentru cât mai mult timp.
Articol scris pentru Superblog2020.
Sursa foto: BrandGSM.ro, facebook.com/brandgsmro
Tu de ce criterii ții cont atunci când îți cumperi o husă de telefon? Simte-te liber să îmi lași un comentariu. Așa învățăm unii de la alții mai bine!
Într-adevăr, calitatea chiar contează când ne alegem accesoriile pentru telefon 🙂 eu la început mergeam mult oe estetic…
Un articol bine structurat, am gasit cu usurinta informatia care imi trebuie, multumesc!
Aspect si calitate. După aceste două criterii mă ghidez atunci când cumpăr folii sau huse.
Uite cum o sa imi cumpar o sticla securizata de calitate, si nu doar. Cu ultima, am dat gres, s-a crapat de la ea putere-preventiv. :)))
Adevărul este că nu știi niciodată când poate surveni un accident al telefonului, așa că mai bine îl protejăm corespunzător.
Primul criteriu e clar calitatea..De curand mi-am schimbat telefonul si chiar am incercat sa pun pe el o varianta cat mai buna de folie si planuiesc sa imi iau cat mai curand si o husa anti-soc.
Cred ca daca nu aveam folie si husa de calitate la telefon, pana acum schimbam cel putin 20. De felul meu sunt mai neindemanatica. Am vazut ca cei de la BrandGSM au si folie antisoc.
Adevarul este ca am patit-o si eu odata si de atunci m-am invatat minte!