Testează-ți cultura generală la TRIVIA CONTEST!

trivia, asociatia simbio
Reading Time: 2 minutes

Pentru cei ce nu știu, în 2015 am înființat Asociația Simbio, un ONG care să promoveze cultura, egalitatea de șanse și, mai ales, educația. Deși la început m-am chinuit mai mult singură, acum el este în grija unor tineri extraordinari care i-au oferit aripile pe care le-am visat eu mereu!

Despre Trivia Contest

În ciuda pandemiei, voluntarii asociației organizează lunar o mulțime de proiecte. Acum mi-a fost adus la cunoștință unul de care m-am îndrăgostit instant. Este vorba despre Trivia Contest.

Acest concurs de cultură generală desfășurat EXCLUSIV ONLINE își propune să ajute tinerii să fie mai aproape de prietenii lor, în timp ce se joacă, află lucruri noi și își dezvoltă spiritul competitiv.

Cum se va desfășura Trivia Contest?

Așa cum spuneam, Trivia contest va avea loc online, prin intermediul platformei Google Meet, în data de 6 noiembrie, în intervalul orar 20.00-21.30.

La acest concurs se pot înscrie aproximativ 40 de persoane. Acestea se vor întrece să răspundă la întrebări din 5 domeii:

♪ Muzică și artă

♛ Istorie

☁ Geografie

Σ Științe exacte

❤ Diverse

Va exista un observator care să declare cine declanșează primul semnalul pentru a răspunde. Va exista un semn specific pe care persoana care știe răspunsul să îl facă.

De asemenea, concursul prevede și un moderator care va pune întrebările și va spune câteva cuvinte în introducere și în încheiere.Tot acesta va anunța caștigătorul și va felicita participanții.

Vor exista 5  etape, fiecare eliminatorie. În funcție de numărul de răspunsuri corecte acordat, o persoana rămâne, sau nu, în concurs.

Ultima etapă va fi 1V1, și va dezvălui cine este câștigătorul.

Cine se poate înscrie și cum

Proiectul este adresat copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani!

De înscrieri se ocupă Theodora Băltărețu, la numărul de telefon:

📞0744.563.102

Și… pentru că nu este vorba doar de distracție, există și un PREMIUL: un coș întreg de dulciuri și alte chestioare speciale Simbio!

Astfel de proiecte mă fac să fiu extrem de mândră de acești copii și de tânăra generație, în general. Nimic nu prețuiesc mai mult ca implicarea și proactivitatea, iar acești copii o manifestă din plin.

Felicitări voluntarilor Simbio! Sunt mândră de voi!

PS: Nu uitați să vă înscrieți la concurs!

Citește și: Între meserie, vocație și cariera: Ce să fac cu viața mea? Cum știu care este calea „dreaptă”?

About Author

2 thoughts on “Testează-ți cultura generală la TRIVIA CONTEST!

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: