Spune STOP afecțiunilor respiratorii cu SALIN

purificatorul de aer salin
Reading Time: 6 minutes

Poluarea atmosferică face ca tot mai multe persoane să sufere din cauza afecțiunilor respiratorii. Indiferent că vorbim despre rinite alergice, sinuzite, bronșite sau astm, afectarea căilor respiratorii poate avea consecințe grave asupra stării generale de sănătate, pe termen lung.

De când mă știu am probleme cu respirația. Nasul meu a suferit 7 puncții sinusale (experiență pe care nu o doresc nimănui), o operație de deviație de sept și rezecție de cornete… plus sute de spălături total neplăcute, cu sare și alte substanțe. De mică mă chinui cu aerosoli făcuți la nebulizator, inhalații și vizite prin spitale.

Așadar… știu cât este de plăcut să ai probleme respiratorii!

Soluția pentru probleme respiratorii la tine acasă!

De mică am fost nevoită să fac inhalații, aerosoli și să vizitez salina (mai ales că este relativ aproape de mine). Așadar, indiferent de formă, sarea era elementul cheie a tratamentului meu.

Sarea reprezintă o componentă esențială a vieții și un remediu extraordinar în tratarea diverselor afecțiuni respiratorii.

Astfel, pentru că m-am săturat de metodele băbești de tratare a afecțiunilor respiratorii cu ajutorul sării, mă bucur să vă pot prezenta un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului:

Tehnologia Salin

Este vorba despre tehnologia Salin care are la bază trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrat cu granule de săruri.

Poate că vă întrebați de ce este SAREA principalul element în tratarea afecțiunilor respiratorii?

Ei bine, ionul de sodiu reprezintă principalul stabilizator de membrană celulară la nivelul celulelor epiteliale de tip respirator. Așa se face că în prezența acestui ion de sodiu secrețiile bronșice se fluidifică și pot fi mai ușor eliminate. Odată cu ele se elimină și bacteriile/virusurile responsabile de neplăcerile respiratorii.

Mai mult, în prezența sării se activează mișcarea ciliară, fapt ce duce la o mai rapidă eliminare a secrețiilor din arborele respirator.

Aparatele SALIN vs. vizita în SALINă

Dacă ați fost diagnosticat cu afecțiuni respiratorii este foarte posibil să fi primit și indicația medicală de a vizita cu regularitate diversele saline.

În România cele mai populare saline sunt cele din: Ocnele Mari, Târgu Ocna, Slănic Moldova, Slănic Prahova și Praid. Așadar, exceptând situația în care locuiți în proximitatea vreuneia, accesul poate fi de-a dreptul incomod.

Mai mult, salinele prezintă o multitudine de inconveniențe, față de aparatele Salin:

❌ Costuri ridicate de deplasare și acces;

❌ Pentru a observa îmbunătățiri ale stării generale de sănătate se impune vizitarea prelungită a salinelor, pentru mai multe zile (tratament regulat);

❌Salinoterapia este contraindicată persoanelor care suferă de tuberculoză pulmonară, micoze pulmonare sau cancer pulmonar;

❌ Persoanele cu hipertensiune arterială, angină pectorală, infarct miocardic și cardiopatie ischiemică NU pot intra în salină;

❌ Salina este interzisă inclusiv celor ce suferă de claustrofobie, epilepsie, boli neoplazice, hipertiroidie sau chiar femeilor însărcinate!!

Și pentru că totuși ORICINE poate avea nevoie de tratamentul cu aerosoli cu sare, aparatele SALIN reprezintă SOLUȚIA!

În ce forme vin aparatele SALIN?

Marca Salin pune la dispoziția clienților săi mai multe produse, fiecare având particularitățile sale. Astfel, există două purificatoare și un inhalator:

Purificatorul de aer Salin S2

Purificatorul Salin S2 este perfect pentru dormitoare și camere obișnuite. Acesta are capacitatea de a trata aerul dintr-o încăpere cu o suprafață de aproximativ 15mp.

Acest aparat prezintă marele avantaj al mobilității. Spre deosebire de purificatoarele clasice de aer, el nu are decât 10,5 x 13,5 x 14,5 cm. Poate fi așezat pe noptieră sau pe birou și poate fi luat și în delegații sau în vacanțe!

Purificatorul de aer Salin Plus

Salin Plus este „fratele mai mare” al purificatorului Salin S2. Cu o dimensiune de doar 18,1 x 16,5 x 23,5 cm, acesta are forța de a trata aerul dintr-un apartament cu 3 camere (aproximativ 50 mp) sau dintr-o sală de clasă.

Modelul acesta este ideal atât pentru încăperile spațioase, cât și pentru cele mai mici. Având potențiometru, debitul de aer poate fi reglat în funcție de nevoie!

Inhalatorul InSalin

Inhalatorul InSalin produce micro-particule uscate de sare. El este eficient mai ales ca terapie ajutătoare în tratamentul astmului bronșic, al bronșitelor, sinzitelor, rinitelor, alergiilor respiratorii și nu numai.

Procedeul de obținere a micro-particulelor uscate de sare pe care îl folosește acest mini-inhalator reprezintă o inovație totală! Acesta se bazează pe trecerea aerului inspirat printr-un strat de granule de sare cu o structură specială, menită să asigure emisia micro-particulelor saline.

Avantaje deosebite:

Acest mini-inhalator poate fi utilizat cu succes oriunde! La școală, la serviciu, la sală, în spațiile aglomerate și oriunde ați putea avea nevoie de o gură proaspătă de aer.

Cele mai importante caracteristici și beneficii ale aparatelor Salin

Așadar, am văzut deja că aparatele acestea sunt mult mai eficiente decât salinoterapia clasică. Atât pentru că au avantajul de a fi mult mai ieftine decât o vizită la salină, cât și pentru că pot fi folosite de toată familia, fără a face eforturi deosebite.

Mai mult decât atât, haideți să vedem care sunt cele mai importante caracteristici și efecte benefice ale aparatelor Salin:

✔️ Utilizarea lor crește calitatea aerului inhalat. Acesta devine mult mai proaspăt, mai curat și mai plăcut respirației;

✔️ Contribuie la întărirea imunității prin creșterea rezistenței generale a organismului la răceli;

✔️ Poate fi utilizat și de femeile însărcinate, persoanele cu probleme de sănătate diverse și chiar de către copiii mici;

✔️ Scade sensibilitatea în afecțiunile alergice;

✔️ Pot fi utilizate cu succes în rinite, laringite, sinuzite, astm bronșic, bronșite, bronșectazii, silicoze, recuperări TBC, mucoviscidoză;

✔️Asigură o calitate superioară a somnului: un somn liniștit, odihnitor, precum și o stare de confort psihic;

✔️ Contribuie la reducerea sforăitului;

✔️ Ajută fumătorii să aibă o respirație mai ușoară;

✔️Ajută fumătorii să renunțe la fumat.

Cum se utilizează aparatele Salin pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor respiratorii?

Precum aminteam mai sus, principalul beneficiu al aparatelor Salin constă în aceea că asigură diminuarea edemului inflamator de la nivelul arborelui respirator. Acest lucru înseamnă că prin utilizarea constantă se poate ajunge chiar la renunțarea la medicamente!

De asemenea, pentru persoanele care vor să prevină apariția acestor afecțiuni, utilizarea aparatelor Salin va duce la o stare mai bună de sănătate.

💚 Pentru a obține cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea purificatorului timp de 8-10 ore/zi, îndeosebi noaptea.

💚 Mai mult, aparatul poate fi pus în funcțiune și când nu vă aflați în încăpere. Efectul va fi de curățare a aerului și liniștire a celor ce urmează să intre.

💚 Se recomandă așezarea purificatorului pe o măsuță sau o noptieră.

Așadar, terapia salină la tine acasă reprezintă cea mai bună soluție atunci când vrem să mărim rezistența organismului la răceli, sau ne dorim să prevenim ori chiar să tratăm anumite afecțiuni respiratorii!

Pentru mai multe informații și recomandări puteți vizita Pagina de Facebook a companiei.

Acest material este realizat pentru Superblog 2020, ediția de toamnă.

About Author

5 thoughts on “Spune STOP afecțiunilor respiratorii cu SALIN

  1. Hmm, suna tare bine. Eu am o sinuzita cronica, sotul sforaie nevoie mare si baietelul are o rinita alergica. Din cate imi dau seama am nevoie de Salin Plus, cu toate ca am o suprafata de aproximativ 90m patrati.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: