Soluții naturale de creștere a părului său transplant de păr?

alopacie
Reading Time: 2 minutes

Alopecia este o problemă care afectează un număr tot mai mare de oameni, de toate vârstele.

Cauzele căderii părului sunt numeroase, de la cele de natură genetică, la cele ce țin de modul de viaţă, obiceiuri şi stare de sănătate. Indiferent de cauzele care duc la pierderea părului, efectele sunt de cele mai multe ori devastatoare asupra persoanelor care suferă din pricina acestei afecţiuni. Totuși medicina a evoluat foarte mult şi acum pacienții diagnosticați cu alopecie pot apela la diverse tratamente de creștere a părului său chiar la transplant. În rândurile următoare vom afla câteva aspecte legat de soluțiile naturale dar şi despre transplant de păr.

Cum să accelerezi creşterea sănătoasă a părului?

Ştiai că pierderea părului este cauzată de o dietă dezechilibrate? Dar că igiena precară poate accentua căderea părului? Sau că utilizarea intensă a produselor de coafare şi a uneltelor cu aer fierbinte sunt responsabile pentru pierderea elasticităţii părului şi că determină ruperea rapidă a firelor. Cauzele pot fi ușor remediate adoptând o dietă echilibrată cu alimente bogate în proteine. Aceasta grupa alimentară ajută la dezvoltarea sănătoasă a rădăcinilor firelor de păr. Poți introduce în rutina zilnică o serie de produse de îngrijire care stimulează creşterea părului în mod natural. Dacă renunți la feonul cu aer cald, placa de păr şi la peria rotativă părul tău va fi mai fericit. 

Medicina naturistă abundă în produse realizate din plante, bogate în vitamine şi uleiuri esenţiale care stimulează fortifierea rădăcinilor şi creşterea părului, elastic și sănătos. Firele devin mai mai rezistente şi nu mai cedează în faţa provocărilor.

Transplant de păr soluţie cu eficiență ridicată

Când vorbim de transplant de păr, vorbim de alopecie severă. Dacă domnii reușesc (în cele mai multe cazuri)  să aducă în favoarea lor, tragedia pierderii părului, şi se bucura de ţinute incendiare cu chelie, în cazul doamnelor lucrurile sunt total diferite. Femeile suferă din pricina căderii părului și pot manifesta stări depresive grave datorită acestei afecţiuni. În cazul acestora implantul este soluţia cea mai eficientă. Este important ca înainte de orice intervenţie să se realizeze o informare temeinică asupra procedurii. Informaţiile trebuie să vină din partea unor surse avizate (medici specialiști) şi nu din partea unor prieteni geniali. 

Este drept, un transplant de păr reușit, nu aduce decât beneficii şi contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii. 

Sursa foto: New Africa / Shutterstock.com

12 thoughts on “Soluții naturale de creștere a părului său transplant de păr?

  1. Căderea părului este o problemă foarte des întâlnită şi care dă mari bătăi de … cap.
    Soluţiile încep să fie din ce în ce mai multe şi mai vizibile. Una dintre acestea este şi implantul firelor de păr.

  2. Cred ca prima solutie, cea naturala este cea mai buna metoda. Dar…cand n-ai de ales este bine sa ai si optiunea numarul 2.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: