Oare liniștea se poate cumpăra dintr-un magazin online sisteme de securitate si supraveghere?

liniste si securitate
Reading Time: 2 minutes

Auzisem undeva că noile generații sunt interesate de concepte mult mai abstracte decât erau părinții, bunicii și străbunicii lor. Ei (și implicit noi… cei din 80-90) aleargă după fericire, liniște și scop. 

Acum, în activitatea mea mi se întâmplă adesea să aud astfel de afirmații… și să întreb mai departe cum și-ar defini interlocutorul meu fericirea, liniștea ori scopul.

Același cuvânt – semnificații diferite

Noi, toți, suntem diferiți. Sigur, teste și experimente ne-au împărțit de-a lungul timpului în mai multe categorii (mai mult sau mai puțin flexibile). Vorbeam cândva despre tipurile de personalitate și despre cum reacționăm la diverși stimuli, inclusiv în articolul: Între meserie, vocație și cariera: Ce să fac cu viața mea? Cum știu care este calea „dreaptă”?

Am explicat, de asemenea, în mai multe rânduri, cum fiecare cuvânt pe care în folosim are o semnificație aparte pentru noi, în funcție de valorile, convingerile și – mai ales – de referințele noastre (vezi și: Cum te autosabotezi prin cuvinte si expresii celebre).

Pentru mulți oameni „liniștea” este absența sunetului. 

În același fel, pentru poate chiar mai mulți oameni liniștea reprezintă un concept complex ce are legătură cu sentimentul de securitate. Noi, toți, am fost proiectați respectând un „tipar” al nevoilor. Abraham Maslow spunea că prima dată ne îngrijim de nevoile fiziologice – să avem ce mânca, bea, să nu ne fie prea frig sau prea cald. Apoi căutăm securitatea. Altfel spus… căutăm liniștea.

Aici, fiecare are altă definiție și altă viziune. 

Dacă pentru tine securitate înseamnă să ai un acoperiș deasupra capului și un job stabil, este grozav. Dar dacă ai ajuns la un alt nivel – unul la care să ai mai mult de atât de protejat – atunci probabil că liniștea ta poate fi găsită într-un magazin. Unul de specialitate.

Așa că simt nevoia să te anunț că de astăzi a început Black Friday la A2tDeci, până la finalul lunii noiembrie îți poți achiziționa sisteme de alarmă, videointerfoane, sisteme de supraveghere video, automatizări porți și multe altele… pentru a putea avea liniște și a merge chiar mai sus, la nivelul următor.

Să știi că dormi în pace, să poți pleca în vacanță fără grija hoților… precum și poți controla ce se întâmplă acasă, în absența ta, este minunat… nu? Și partea bună este că în ziua de astăzi este realizabil și extrem de accesibil.

Fii pregătit de liniște! Echipează-ți locuința corespunzător.

Sursa foto: freepik.com

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: