Mutarea la casă: o joacă frumoasă cu Grupul VIP oferit de Vindem-Ieftin.ro!

vindem-ieftin.ro, de la apartament la casa, constructie casa
Reading Time: 8 minutes

Mutarea de la apartament la casă poate reprezenta un motiv real de stres pentru foarte multe persoane. După ce anul trecut am renovat un apartament cu 4 camere de la zero, soțul meu a jurat că nu va mai vrea să mai fie implicat în astfel de proiecte. Și, pe bună dreptate, îl înțeleg. L-am urmărit cum zilnic mai adăuga noi fire albe de păr podoabei sale capilare…

… dar cum eu sunt o persoană extrem de ambițioasă și dinamică, am căutat să descopăr exact unde am greșit și care este problema. Asta pentru că deși el nici nu vrea să mai audă prea curând de o nouă provocare, odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei, intenționez să extind nivelul de confort al familiei, făcând tranziția de la apartament la casă.

De la apartament la casă – motivație

Copiii au nevoie de aer curat, de libertate de mișcare și de natură. Mai mult decât atât, l-am observat pe Ionuț cum de câteva zile a devenit tot mai fascinat de animăluțe. Aproape zilnic sunt nevoită să îl urc în mașină și să îl duc la bunici, unde are ocazia să se joace în voie cu pisicuțe și cățeluși. Cu toate că insistă să îi iau un animal de companie la bloc… și cu toate că știu că mi-ar mai scuti din drumuri, nu pot face asta. Este impotriva credințelor mele personale. Plus că am și așa destul de strâns și de curățat după noi. Mai mult, nu mi se pare o idee inspirată aceea de a ține animale în apartament câtă vreme voi avea un nou născut.

Așa că am decis că ar fi ideal să ne extindem spațiul vital, făcând tranziția de la apartament la casă. Sigur că visez la un living mai mare, un birou dedicat (momentan biroul și livingul sunt în același spațiu), și la dressing-uri (garderobe) speciale pentru fiecare cameră în parte (cam cum se poartă în Occident). Pasiunea mea recent descoperită pentru organizare mă face să visez zi și noapte la acest aspect.

Planurile mele pentru casă

Așadar casa mea va arăta în felul următor:

 • Teren minim 800 mp, pe care se vor găsi următoarele: casă, cu amprentă la sol de 200mp, foișor cu grătar 25 mp, livadă mică de cireși… în care să pot citi liniștită (aprox. 200 mp), loc de joacă (leagăne, topogan, trambulină, nisip) încă vreo 25mp și în rest spațiu de alergat pentru copii.
 • Casa: D+P+M, cu o amprentă la sol foarte generoasă, pentru că îmi doresc să am un garaj care să poată găzdui lejer 3 mașini. Și cum pentru fiecare mașină se recomandă o suprafață de 7m x 4m, minim 84mp vor fi dedicați garajului. Vreau ca garajul să fie și principalul spațiu de depozitare, așa că sigur nu ar fi o problemă să ocupe puțin mai mult. În plus, la parter vom avea și o verandă, unde să putem sta să ne savurăm ceaiul/cafeaua în timp ce privim copiii alergând prin curte după câini.

În consecință, la demisol voi face o mică cramă (mai exact un beci unde să putem ține conserve și diverse băuturi fine).

Parterul va avea următoarea configurație: Living open space, bucătărie cu dining, baie de serviciu, birou, camera centralei cu spațiu pentru mașina de spălat + uscător, terasă, garaj.

Mansarda va avea 4 camere, după cum urmează: un dormitor matrimonial cu baie, terasă și dressing proprii, două camere pentru copii cu dressing și câte o baie mai micuță și, în final, o cameră de oaspeți cu o baie mică și terasă.

Drept urmare, planurile mele nu se prea potrivesc cu acelea ale soțului… care a spus că singura situație în care s-ar mai muta în altă parte ar fi dacă ar găsi o casă gata construită, care să corespundă ideilor noastre și care să nu necesite mai mult decât o mână nouă de lavabil (cel mult).

Construim sau renovăm?

În funcție de zonă, o casă nouă poate costa mai mult sau mai puțin decât una pe care o renovezi. Totuși, eu sunt adepta noului, în primul rând pentru că am micile mele credințe referitoare la energiile unui spațiu, dar și pentru că am pretenții speciale și îmi place să văd cum viziunea mea capătă contur.

Astfel, pentru a ne putea încadra în bugetul propus, ideal ar fi să începem cu achiziția unui teren în afara orașului (până la 15 km distanță mi se pare extrem de rezonabil), continuând cu partea de construcție.

Sigur că va dura mult mai mult… însă nu mă grăbesc să fac mutarea până ce nu crește și bebe. Nevoia reală de spațiu va veni puțin mai târziu, când Ionuț va fi deja la școală și piticul la grădiniță. Așadar, chiar și cu întârzierile administrative, prefer să rămân la ideea de construcție.

Cum să construim ieftin o casă?

Soțul meu se sperie de fiecare dată când mă aude vorbind despre construcția unei case. Pentru el o construcție nu poate fi ieftină, iar dacă încerc să îi spun că se poate, se agită spunându-mi că prioritatea trebuie să fie calitatea.

Totuși, ce nu știe majoritatea lumii este că era tehnologică vine cu foarte multe beneficii, inclusiv când vine vorba de costurile de construcție ale unei locuințe. Cum așa? Simplu:

Platforma Vindem-Ieftin.ro oferă materiale de construcții premium, la un preț mult mai mic decât ceea ce vedem în magazinele de prezentare din orașele noastre. Depozitele clasice au adaosuri comerciale extrem de piperate, necesare – de altfel – pentru acoperirea tuturor costurilor cu închirierea spațiilor în zone strategice pentru vânzare, cu afișare, personal pentru showroom șamd.

În schimb  vindem-ieftin.ro este o Casă de Comenzi prin care poți comanda online toate materialele de construcții de care ai nevoie, de la toți producătorii renumiți din România.

Cum construiesc ușor și ieftin o casă cu ajutorul platformei Vindem-Ieftin.ro?

Odată ce am planul arhitectural și toate avizele necesare, voi stabili – împreună cu echipa de constructori – materialele necesare. Aici nu trebuie să pierd prea mult timp. Am mulți ingineri în familie gata să ne dea o mână e ajutor și să se ocupe de acestă etapă. Și chiar și dacă nu aș fi avut, oricum meseriașii sunt cei care fac lista.

În principiu, la construcția unei case vom avea nevoie de:

 • Cărămizi de interior/exterior
 • Fier beton fasonat
 • Balast
 • Ciment
 • Scândură
 • Cuie
 • Popi de lemn
 • Var
 • OSB
 • Sârmă
 • Electrozi
 • Profile pentru construcții
 • Plase sudate
 • Tencuială decorativă
 • Țiglă metalică
 • Tablă cutată
 • Ferestre PVC
 • Tot ceea ce ține de finisaje: parchet, gresie, faianță, adezivi, etc.

Odată ce știm exact ce avem de cumpărat intrăm pe platforma Vindem-Ieftin.ro și facem o solicitare directă pe site. Totuși, sunt persoane care au nevoie să discute cu furnizorul încă de când lansează o comandă, așa că pentru cei ce aparțin acestei categorii există și varianta de a apela direct un consultant, în funcție de departament:

vindem-ieftin.ro, consultanti, materiale de constructii

Chiar și în situația în care comanda este transmisă online, suntem contactați de un consultant care va verifica și va calcula stocul în fabrică (în funcție de nevoile noastre), revenind apoi cu o ofertă de preț personalizată (incluzând informațiile referitoare la transport).

Ce faci când nu vrei bătăi de cap, dar vrei calitate? Apelezi la grupul privat VIP

Eu, personal, nu mă pricep la materiale de construcții. Iar lui Luci vreau să îi fac o surpriză, scutindu-l de bătăile suplimentare de cap. Muncește suficient încât să nu trebuiască să îl mai stresez și cu proiectele mele. Așa că am nevoie de cineva care să mă ajute să iau decizii inspirate și corecte, pe care să fiu sigură că nu le regret ulterior.

Pentru persoane ca mine, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a creat grupul privat VIP, prin intermediul căruia avem posibilitatea de a comunica oricând cu experți, precum și de a primi suport dedicat pe întreaga durată a procesului de ofertare.

Ce câștig apelând la grupul VIP?

Există mai multe beneficii ale acestui Grup VIP, dintre care cele mai importante mi se par următoarele:

 • PRIORITATE în acordarea consultaței de specialitate referitoare la lista materialelor de construcție necesare;
 • RĂSPUNS RAPID ce este, de asemenea, adaptat nevoilor identificate;
 • CENTRALIZAREA INFORMAȚIILOR într-un singur loc (ceea ce îmi oferă foare multă liniște pentru că nu mai trebuie să stau eu să fac două sute de liste, de schițe, de planuri… totul este organizat);
 • ECONOMIE DE TIMP – încă o dată: organizare + centralizarea informațiilor = timp câștigat;
 • CONDIȚII SPECIALE DE LIVRARE – de multe ori avem așteptări care pentru depozitele de materiale de construcții pot părea absurde. Ei bine, acest grup VIP ne ușurează puțin munca, prin acest beneficiu specific. De asemenea, prin intermediul GRUPULUI VIP beneficiezi de oferte pesonalizate în ce privește materialele de construcții, oferte ce sunt negociabile!
 • STATUS LIVRARE ÎN TIMP REAL – este foarte ușor să putem urmări AWB-ul comenzii în timp real, să știm exact când ne ajung materialele și unde se află în fiecare clipă.
 • COMUNICARE CU UN CONSTRUCTOR/ARHITECT – pentru a nu mai face intermedierea între constructor, arhitect, designer și furnizorul de materiale, cei de la Vindem-Ieftin.ro pot adăuga în grup inclusiv responsabilul de proiectul nostru.
grup vip vindem-ieftin.ro

Discuție scurtă cu un consultant dedicat al Grupului VIP

Pentru a fi membru al grupului VIP, trebuie să fi cumpărat măcar o dată de pe vindem-ieftin.ro și să dorim să achiziționăm produse din minim 5 categorii. Sau, dacă în trecut am realizat minim două comenzi, putem lua acum produse din 3 categorii.

Așadar, discuția cu un consultant a decurs în felul următor (după prezentare și introducere de curtuazie):

 • Am câteva nelămuriri referitoare la cantitatea necesară de materiale. Dacă vă trimit schița, m-ați putea ajuta cu o ofertă personalizată?
 • Sigur. Trimiteți-ne schița proiectului și ne ocupăm noi de calcule. Avem posibilitatea de a vă oferi materiale din mai multe categorii: de la standard la premium – acest lucru însemnând produse care nu se găsesc în depozite și hypermarketuri, la preț de producător.
 • Mă interesează cele mai bune produse pe care le pot lua într-un raport calitate-preț optim. Nu știu ce s-ar potrivi cel mai bine bugetului meu…
 • Nicio problemă. Odată ce vom vedea necesarul de materiale vom putea discuta exact opțiunile dvs.
 • Am înțeles că prin acest serviciu voi putea economisi mai mulți bani decât dacă m-aș duce la fabrică…
 • Așa este. Datorită parteneriatelor pe care le avem cu cei ma importanți producători de materiale de construcții, avem posibilitatea de a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață. De asemenea, avem posibilitatea de a negocia prețurile în funcție de cantitate. Cu cât cantitatea este mai mare, cu atât prețul va fi mai mic.
 • Cum vor ajunge produsele la noi?
 • Direct de la producător. Ele vor fi livrate de la acesta direct în șantierul dumneavoastră. Vom păstra legătura și vă vom anunța exact unde se află, în orice moment.
 • Bun, atunci rămâne să vă trimit schița. Unde o pot atașa?
 • Puteți să mi-o trimiteți pe acest număr de telefon, pe whatsapp, dacă vă este mai ușor.
 • Da, ar fi ideal astfel! Mulțumesc mult pentru ajutor.

Planificare și mutare fără compromisuri!

De obicei când ai de renovat o locuință, sau când construiești una de la zero, cel mai obositor este să stai să alergi prin depozite după materiale… Eu nu am fost niciodată persoana care să stea pe șantier lângă muncitori. Consider că fiecare om lucrează mai bine atunci când este în elementul său, iar dacă eu stau pe capul lor nu doar că vor pierde timp stând de vorbă cu mine, dar nici eu nu voi putea să mi le fac pe ale mele.

Așa că vizitele pe șantier vor fi strict la final de zi sau la nevoie, iar timpul petrecut în magazine va fi înlocuit cu introducerea în grupul VIP a constructorului. Așa va putea stabili el împreună cu un consultant al Vindem-Ieftin.ro toate detaliile. Sigur că voi reveni cu o a doua comandă când va fi nevoie de finisaje. Acolo mă voi implica puțin mai mult, dar fără a pierde prea mult timp. Eu doar stabilesc design-ul. Mai departe se ocupă specialiștii!

grupul dedicat vip vindem-ieftin.ro

Așadar, este foarte ușor să construiești sau să renovezi atunci când ai consultanță specializată. Datorită celor de la vindem-ieftin.ro pot avea speranța că mă voi muta mai repede la casă. Tot stresul negocierilor și al calității va fi preluat de pe umerii soțului meu, iar noi ne vom putea bucura de o nouă etapă din viața noastră… la maxim!

Material scris pentru Superblog 2020.

Sursa foto: vindem-ieftin.ro

About Author

4 thoughts on “Mutarea la casă: o joacă frumoasă cu Grupul VIP oferit de Vindem-Ieftin.ro!

 1. Sunt de acord cu tine Gratiela. Acum exista foarte multe solutii care simplifica constructia unei case si ne scutesc de multe batai de cap asa ca e pacat sa nu profitam de ele. Iti doresc sa-ti indeplinesti visul cu casa, mai ales pentru copii, care asa cum ai spus au nevoie de spatiu si de tovarasi de joaca imblaniti.

 2. Este un pas foarte important, de aceea este bine sa luam cele mai bune decizii. Nu stiam pana acum de platforma Vindem-Ieftin.ro, insa ma bucur ca am aflat. Multumesc pentru recomandare!

 3. Wow, îmi place ca deja ai o idee clara despre cum va arata viitoarea ta casa. Parca o și vad. Și da, ajutorul celor de la Vindem-Ieftin.ro este extrem de bine venit.
  Imi place și cum este structurat articolul. Felicitări!

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: