Alegeri cu care trebuie să trăim tot restul vieții…

frontbhdp

Reading Time: 2 minutes

E 8 martie… Și privesc cu multă iubire spre copiii mei. Îi iubesc enorm… Și cu toate acestea sunt momente când mă simt epuizată. În astfel de momente intru pe Facebook și arunc o privire în viețile altora.

Rețelele sociale sunt precum o piață liberă în care fiecare aduce orice are de vânzare.

Unii vin să vândă, alții să cumpere… Alții gură cască… Și alții fac spectacol.

Îmi place mult tot acest teatru pe care îl găsesc online. Cumva privesc spre fiecare și văd o altă versiune a mea. E clar că, fundamental, suntem toți la fel. Ne-am născut la fel de goi… Dar hainele ce s-au ales pentru noi… Și drumurile pe care am ales noi înșine sa mergem… Ne-au transformat în cine suntem acum.

Nu intru pe Facebook pentru a judeca.

Nu am de ce să fac asta.

Intru, în schimb, pentru a admira. Pentru a mă transpune o clipă în celalalt… Și a vedea dacă acea viață m-ar fi mulțumit mai tare.

… Și cum oboseala este cea care mă împinge să fac asta… Realizez (cu mai multă sau mai puțină stupoare) că fiecare scenariu are propriile momente de oboseală, tristețe, nemulțumire.

Nu exista nici măcar o viață fără oboseală, tristețe, nemulțumire.

Și atunci mă întorc înapoi la mine, trezită, parcă, de chicotele copiilor… Și realizez că dacă ar fi să o iau de la capăt, aș lua exact aceleași decizii.

Fiecare din noi are alte valori… Și fiecare zâmbește la alte glume.

Pentru mine nu e nimic mai frumos în lume decât să fiu liberă, într-o casă curată, înconjurată de copiii mei frumoși, iubită de soțul meu minunat…

… Așa obosită și nedormita cum sunt, îngrijorată că nu am reușit să mai filmez un episod pentru vlog – asa cum mi-am propus -, stresata ca nu am mai avut timp sa mai scriu câteva materiale… Sunt fericita.

Și asta este tot ce contează.

Viata este o continua intersecție. În fiecare clipa alegem drumul pe care pătrundem. Asa ca fiecare clipa contează.

Tu cât de mulțumit ești de alegerile tale?

Te îmbrățișez,

Grațiela

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: