Reading Time: 3 minutes

Weekendul trecut am avut marele noroc de a participa la cel mai puternic eveniment din câte am cunoscut: Millionaire Mind Intensive, organizat de Succes Resources.

Spun că este cel mai puternic eveniment pentru că am avut norocul de a mă afla în grija unor supertraineri (Aronon Barnes și Michel Keller) care ne-au ghidat pas cu pas prin subconștient și au reușit să scoată la suprafață tot ce era putred, înlocuind limitările personale cu multă dragoste și deschidere.

Ce mi se pare cel mai șocant este faptul că Universul mi-a oferit acest curs cadou. Îmi doream din suflet așa ceva, doar că nu știam cum să caut. Dintr-o „întâmplare” extrem de fericită (știți că nu cred în coincidențe) am prins o promoție cu 99 lei biletul. Așa că mi-am luat bărbatul și am decis să facem o investiție „infimă” în viitorul nostru.

Îmi amintesc frica pe care o simțeam înainte de eveniment, cu atât mai mult cu cât internetul era plin de indivizi care ofereau comentarii negative, fără ca măcar să știe ceva despre eveniment/traineri/dezvoltare personală sau orice.

Atunci a fost pentru prima dată când am înțeles că românii au o mentalitate foarte limitativă. Foarte mulți români sunt crescuți cu mentalitate de victimă (sună prea bine să fie adevărat) și de „capra vecinului”.

Personal, recunosc, mă irită asta. Nu ai nici cel mai mic habar, dar judeci raportându-te la o credință personală nefondată. Cu alte cuvinte, tu NU crezi în psihicul uman, în puterea lui de dezvoltare și de evoluție, îți este mult mai comod să spui că umanitatea este fără speranță, să te complaci, și chiar să contribui la dezumanizarea societății.

Asta este realitatea, până la urmă, fie că îți place sau nu. Judecata/credința se formează DUPĂ ce testezi un lucru, NU înainte.

Pentru asta este dezvoltarea personală: pentru a te ajuta să gândești singur, pentru tine, obiectiv. Când ajungi să faci asta, ajungi să fii mai fericit, mai liniștit, mai motivat. Ai relații mai bune cu ceilalți (fiindcă nu mai etichetezi direct), ai rezultate mai bune la lucru (pentru că înveți să te concentrezi asupra soluțiilor, și nu asupra problemelor), ajungi cu adevărat să afli care este scopul tău în viață.

Am participat în ultimii 10 ani la zeci de cursuri și seminarii de dezvoltare personală, pe diverse teme. Toate interesante, fiecare a adăugat ceva în plus… dar niciunul nu s-a comparat cu acesta. Și am dat doar 99 lei!

Am înțeles în urma acestui eveniment că, într-adevăr, există două momente extrem de importante în viața unui om: momentul în care se naște și cel în care află de ce!

Am aflat de mult, dar nu am crezut că este posibil să ai o viață fără lipsuri și chiar extraordinar de împlinită pe toate planurile, ajutându-i pe ceilalți. Am ajutat de când mă știu… de-asta mi-am înființat și Asociația. Dar acum, prin cursurile pe care le ofer, vreau să dau mai mult: vreau să ofer valoare.

Dedicația, iubirea, pasiunea, sinceritatea lui Arnon Barnes m-au făcut să înțeleg că da, se poate! Da, pot ajunge să îi ajut pe cursanții mei să înțeleagă că eu sunt în serviciul lor. Este foarte greu pentru o persoană atât de implicată ca mine să le explice celorlalți că nu fac această meserie pentru bani, dar ei vin ca o consecință. Banii, de fapt, sunt o recompensă energetică pentru binele făcut!

Mă întristează faptul că oamenii nu realizează că energia pe care o transmit prin gândurile și acțiunile lor are forța de a distruge, precum și de a construi. Dacă am fi mai conștienți de aceste lucruri, dacă ne-am propune mai des să fim fericiți și nu doar să avem dreptate (You can be right, or you can be happy), am putea, cu adevărat, să vorbim despre dezvoltare durabilă.

Așadar, pornind de la magia acestui weekend, am decis să ofer mai mult. Cursul „Primii Pași în Dezvoltarea Personală” a fost extrem de apreciat de-a lungul timpului, motiv pentru care am simțit că pot să îl organizez ca pe un mod de a mulțumi Universului pentru tot ce mi-a oferit.

Astfel, miercuri, 24 iulie, voi organiza două grupe: una de la ora 9 la ora 12 și una de la ora 17 la ora 20. Și, mai mult, am scăzut prețul de la 90 lei la 50 lei (sau 30 lei dacă vii însoțit de un prieten – cadoul este pentru amândoi… adică 60 lei – 2 locuri).

Fac asta pentru tine! Pentru că vreau să înțelegi cât este de important să ai grijă de tine înainte de orice! Pentru că vreau să trăiesc într-o comunitate proactivă în care să putem trăi unii cu alții în liniște și în armonie. Vreau să văd că valorile sunt lăsate să crească și să se dezvolte!

Așadar, dacă vrei să investești în tine… te invit să mă suni la tel: 0747.303.521 și să îmi comunici intenția ta.

Din păcate, vestea proastă este că numărul de locuri este LIMITAT. Drept urmare, te încurajez să îți rezervi locul ACUM!

Crede în tine, crede în oameni… dezvoltă-te!

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: