Thundercats Ragetul la Cartoon Network: Provocare pentru copii și părinți

Provocarea Thundercats Ragetul Snarf Cartoon Network
Reading Time: 3 minutes

Din 18 mai, Cartook Network difuzează un nou serial și, implicit o nouă provocare: Thunedercats Ragetul.

Nu știu despre voi, dar la mine televizorul stă cel mai mult timp pornit pe Cartoon Network… și este de înțeles, ținând cont de faptul că avem un pitic fascinat de supereroi!

Thundercats Răgetul

Deși adultul din mine comentează, copilul interior se așează pe canapea cu punga de pufuleți în mână și rămâne blocat, alături de Ionuț, cu ochii în ecran. Nu pot spune că sunt cele mai bine desenate animații, dar având în vedere că eu însămi am crescut cu „Ed, Edd n Eddy”, „Cow n Chicken” sau „Dexter`s laboratory”, aș fi ipocrită să comentez!

Acesta ar fi trainerul:

Începand din 18 mai serialul Thundercats Ragetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network.

Provocarea prieteniei

Totuși, dincolo de serial, provocarea pe care Cartoon Network ne-o pune la dispoziție este de-a dreptul fascinantă. De fapt, este vorba mai degrabă despre un joc format din:

💜 3 cărți speciale, în care sunt explicate regulile jocului și care descriu personajele principale

💜 7 cărți cu provocări – ele aparțin Felinelor Fulger

💜 10 cărți ajutătoare – care oferă suport pentru a putea duce provocările la bun sfârșit.

Poți descărca toate aceste cărticele GRATUIT de aici.

Îți recomand să le listezi pentru a vă putea bucura cum trebuie de experiență.

Provocarea Cheetara

Prima provocare pe care am preluat-o este „Căutarea sabiei destinului”. Pentru că am fost sătui de atâta stat în casă… și pentru că provocările au început tocmai când l-am dus pe Ionuț la țară, am profitat pentru a sta mai mult… în aer liber! Ne-am dus la grădină și am ascuns „Sabia Destinului” (Ionuț a fost responsabil de această parte).

A fost extrem de distractiv să urmăresc indiciile lui. Chiar ne plac amândurora foarte mult jocurile de acest gen. În plus, s-a lăsat și cu un duel la final.

asta cred că are ceva a face cu „răgetul”…

Provocarea Snarf

Nouă ne plac jocurile de cuvinte și exercițiile de acest gen. Iar provocarea Snarf a fost cu atât mai specială cu cât am personalizat-o puțin:

Am listat-o pe jumătate de pagină pentru a putea profita la maxim de ea. În carte scrie că trebuie să găsim cuvintele cheie și să le notăm pe o foaie separată sau să le încercuim cu creionul.
Având în vedere că Ionuț are 5 ani și că din martie nu a mai fost la grădiniță, am profitat de ocazie pentru a mai exersa literele (mai exact am continuat exercițiile pe această temă pe care le-am tot primit în ultima vreme de la doamna educatoare). Deci am fost în temă perfect.

Cum am întâmpinat noi provocarea?

  1. Am căutat și am încercuit cuvintele împreună;
  2. Ionuț le-a scris separat;

Spre final recunoaștem că am trișat. Pentru că nu știam dacă mai sunt sau nu cuvinte, ne-a uitat în josul paginii unde sunt notate cuvintele pe care ar fi trebuit să le găsim. Ne bucurăm mult că există astfel de indicii, pentru că așa ne-am dat seama că facem ce trebuie (pe de-o parte), dar ne-a devenit și căutarea mai ușoară.

În final vă las cu Ionuț:

12 thoughts on “Thundercats Ragetul la Cartoon Network: Provocare pentru copii și părinți

  1. Si eu am crescut cu Ed Edd and Edy si Cow and Chicken… si Courage, the cowardly dog. imi placea CN cand era difuzat pe engleza… pe romaneste nu avea acelasi farmec 🙂

  2. Ce frumoa vă distrați! Foarte bine, cred că este tare fericit micuțul.
    Eu mă uitam la Cartoon Network când eram mică și eram tare încântată de multe desene de acolo.
    Scooby Doo și Laboratorul lui Dexter erau preferatele mele.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: