RIUF 2010

În weekedul ce tocmai s-a încheiat am fost, împreună cu nişte prieteni la Bucureşti pentru a participa la ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR – RIUF.

A fost educativ, interesant, captivant, amuzant etc etc:)). Acum m-am întors cu o plasă întreagă de pliante şi broşuri pe care trebuie să le studiez serios… Oricum, eu sunt caz fericit că nu am colectat decât ce aveam pe medicină, dar cei nehotărâţi chiar au mult research de făcut.

Am avut ocazia să vorbesc în engleză şi germană (surprinzător dar chiar m-am descurcat), am participat la seminarii (:-“) aka workshopuri…
Am fost puţin cam exagerată şi iritabilă şi am făcut pe drama queen, motiv pentru care am nişte scuze de cerut. Dau vina pe regim, de care, apropo, am ţinut.

L-am respectat deşi am mâncat în mall unde tentaţia KFC, Burger King and so on era foooarte mare (m-am mulţumit cu bucătăria românească şi cu urlat pe urmă de halul în care am ajuns). Per ansamblu a fost foarte frumos. Acum… pot numi această ieşire “liniştea dinaintea furtunii” întrucât în vreo 20 de minute mă duc să mă internez. Mda. Superb. Las libere comentariile până mă întorc şi sper să mai pot fugi din când în când acasă pentru a mai scrie câte ceva.
V-am pupat!
Ţineţi-mi pumnii :))!

3 thoughts on “RIUF 2010

Comments are closed.

Back to top

Influencers Reborn Ramnicu Valcea

Fii la curent cu ultimele noutăți în materie de comunicare și dezvoltare personală!

Felicitări! Te-ai abonat cu succes!

Oops! Ceva este în neregulă! Te rog să mai încerci o dată.

Stai liniștit! Vom folosi datele tale EXCLUSIV pentru a-ți trimite ultimele articole și noutăți! Datele tale sunt în siguranță cu noi.
%d blogeri au apreciat: