Alegeri naturale, zi de zi

Reading Time: 3 minutes

Trăim niște vremuri în care să iei o decizie este tot mai greu. Există atât de multe variante, atâtea tentații încât singurele criterii care pot face, cu adevărat, diferența între un produs care se vinde și unul care nu, sunt calitatea marketingului și calitatea produsului

… Totuși, pentru că sunt om de marketing și știu ce se întâmplă în spate, pot spune că de multe ori produse care excelează prin calitate nu ajung niciodată pe scena publică tocmai pentru că nu au învățat să investească în marketing.

Tocmai din acest motiv aleg să vorbesc despre alegeri inspirate, naturale, care ne ajută cu adevărat, prin prisma calității.

De la chimic la natural…

Plantele au existat de când Pământul… și tot de atunci oamenii au reușit să le folosească pentru a-și trata diversele afecțiuni.

Cu toate acestea, în zilele noastre tot mai puțini înțeleg beneficiul lor, alegând în schimb variante chimice.

Sau, și mai rău, combină tratamentele alopate cu acelea homeopate sau naturiste (pe bază de plante) considerând că nu au cum să interacționeze.

Plantele au foarte multe principii active, au vitamine și minerale și nu doar că tratează afecțiunile care ne provoacă disconfort, însă dacă sunt luate conform recomandărilor, au și puterea de a întări organismul, fără a-l slăbi pe alte părți (cum se întâmplă în cazul medicamentelor, care au reacții adverse).

Din grădină, acasă

Avantajul vremurilor moderne pe care le trăim este că nu mai e nevoie să alergăm pe câmp, prin păduri și să ne cățărăm pe munți pentru a aduna plantele necesare vindecării. Nici nu mai trebuie să ne temem că am luat vreo plantă toxică în locul celei dorite.

Există oameni care sunt pasionați de fitoterapie și care își dedică întreaga energie realizării de tratamente folosind puterea vindecătoare a plantelor.

Un exemplu îl reprezintă echipa Fares care de aproape 100 de ani produce remedii naturiste de cea mai înaltă calitate. În plus, cultivând și procesând plantele, dețin control total asupra producției, ceea ce îmi oferă mereu liniștea de care am nevoie pentru a ști că tratamentele vor fi, cu adevărat, eficiente.

Alegeri naturale – zi de zi

Sunt mamă așa că este normal să caut în permanență cele mai bune produse și alimente pentru copiii mei. Mâncăm legume din grădina bunicii, pui alergați prin curte, bem lapte de capră hrănită numai cu plante de cultură proprie… iar pentru fructe îl avem pe bunicul care ne alimentează în fiecare zi, din surse pe care le știe el sigure.

Iar atunci când suntem bolnavi, avem mereu la îndemână ajutorul de nădejde din partea Fares:

Și partea bună este că există variante și pentru copilași mititei, de la o lună.

Acum, când suntem în izolare pentru că ne-a mușcat coviduțul, siropul pentru copii Plantusin ne-a venit ca un mare aliat. E plăcut la gust așa că Luca îl primește cu multă plăcere.

Iar pentru noi, ceilalți, există comprimate de supt, sirop și chiar ceai.

Fiecare după preferințe!

Tu de unde îți iei inspirația naturală de zi cu zi?

Material realizat pentru Superblog 2021.

About Author

1 thought on “Alegeri naturale, zi de zi

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: