Bărbații mă plac, dar stăpâna mă iubește!

Reading Time: 5 minutes

Bună! Eu sunt Natalia, Citroen-ul cel nou al Grațielei. Poate ți se pare ciudat că am nume de fată, dar ea spune mereu că eu sunt buburuza ei iubită, pentru că sunt mică, gingașă… și în broșura comercială pe care a citit-o înainte de a mă alege scria că am exact personalitatea ei.

Nu știu dacă știi despre mine, dar ea mă prețuiește foarte mult. Mă consideră dovada „vie” a faptului că atunci când îți dorești ceva suficient de tare… cu efort și perseverență, îl poți obține!

Cum știu că mă iubește? Uneori îmi cântă, alteori îmi povestește ce mai e nou… și cel mai mult îmi place că nu există să avem vreo întâlnire, oricât de scurtă, fără să îmi mângâie cu tandrețe volanul și să îmi spună chiar ea că mă iubește. Iar asta mă face să mă simt destul de specială…

Dar suficient despre prietena mea… Astăzi îți scriu pentru că a fost despre mine.  

Când m-a pornit de dimineață am fost sigură că o voi însoți încă o dată la o plimbare obișnuită pe unde are de ținut vreun curs. Totuși, nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că de fapt mă duce la cumpărături! Ea pe mine, nu eu pe ea! Yaaaay!

A fost extrem de emoționant să mă văd printre atâtea cataloage cu tot felul de produse dintre cele mai rafinate, pentru mașini răsfățate! Întreaga încăpere era plină de unelte strălucitoare și postere cu mașini și femei frumoase. Atâta bucurie nu am mai simțit de când m-a dus ultima dată la spa!

Îmi place când mă face să mă simt specială. Ultima dată când am fost împreună la shopping pentru mine a fost în octombrie când mi-a luat încălțăminte nouă: 4 anvelope superbe. Cele mai bune. Sunt atât de comode că parcă nici acum nu îmi vine să le dau jos, chiar dacă a venit primăvara.

Așa mă răsfață ea, cu tot ce este mai bun! Îmi place când facem lucruri de fete împreună…

Și, ca să revin la povestea mea de azi: m-am trezit într-un salon nou. Nu era magazin, ci mai degrabă un atelier, ceva. Acolo mă așteptau două accesorii noi, despre care nu aveam nici cea mai vagă idee. Recunosc că deși atmosfera și mirosul de uleiuri mă relaxau profund, eram puțin emoționată.

Inițial când am văzut un elevator în încăpere  m-am temut că poate a venit deja momentul să fac prima vizită la mecanic (medicul nostru). Nu am avut nicio intervenție până acum. Nici măcar una de rutină, așa că îți dai seama că simțeam cum îmi transpiră parbrizul.

Totuși, când am văzut-o apropiindu-se de mine cu zâmbetul ei larg și prietenos, m-am relaxat. Cred că mi-a transmis cumva telepatic entuziasmul ei:

Prima dată mi-a așezat noua mea tăviță de portbagaj pentru Citroen. Să o vezi! Mi se potrivește de minune! Se asortează mănușă covorașelor mele și chederelor de la uși. Este făcută special pentru mine, pe formele mele. Tocmai din acest motiv mi-a venit ca turnată! Și încă din primele clipe de purtare am simțit că este perfectă!

Ceva mai târziu am aflat că este fabricată dintr-un material eco-friendly, de înaltă calitate, 100% reciclabil. Și, dincolo de faptul că are 5 ani garanție… știi ce îmi mai place la ea? Are o bordură înaltă de vreo 5 cm, menită să mă protejeze de orice lichid scurs accidental și orice murdărie!

Aveam atât de mare nevoie de o astfel de tăviță. Chiar zilele trecute m-am supărat puțin pe Grațiela… și cred că a simțit. M-am trezit cu ea că a cărat 3 saci de cartofi în portpagajul meu finuț, fără să mă protejeze vreun pic!! Îți poți imagina? A pus sacii direct pe tapițeria mea curată… și tot praful s-a lăsat pe mine! Din negru, portbagajul meu devenise un maro-gălbui de-a dreptul oribil. Aproape că îmi venea să plâng!

Noroc că apoi m-a dus la spa, ca să îmi treacă supărarea. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă mă lăsa așa!

În orice caz acum, cu tăviță, mă simt atât de protejată! Chiar nu m-a mai deranjat când mai târziu m-a dus iar la cumpărături și, dintr-o caserolă de măsline s-a scurs prin plasă puțină saramură. Chiar azi! Din prima zi!

Îți dai seama ce s-ar fi întâmplat dacă intra toată saramura aceea neagră și unsuroasă în țesătura mea nouă? Așa că darul a venit… la fix!

Inițial m-am panicat când am văzut că nici nu a trecut o zi și deja mi-a murdărit noul accesoriu. Dar când am observat cât de ușor s-a spălat: cu un simplu jet de apă, m-am liniștit complet. În nici 5 minute era curată, uscată, și avea încă mirosul acesta de nou pe care îl ador! Iubesc acest cadou!

Și, pentru că îți spuneam că am avut parte de două surprize… stai să vezi ce bucurie mi-a făcut în continuare: am o pălărie NOUĂ! De-asta m-a dus la salon. Să mi-o poată monta.

Este vorba despre o cutie portbagaj cu prindere pe barele transversale pentru Citroen C3,  care îmi vine incredibil! E atât de frumoasă și mă face și pe mine să mă simt specială. Acum nu mai sunt tristă că am un spate mic. Uneori chiar era frustrant să văd că trebuie să îmi umple și banchetele cu diverse, numai pentru că volumul posteriorului meu nu este satisfăcător.

Ea spune mereu că mărimea nu contează și că e ok oricum, că nu mă voia mai bombată sau ceva. Că e suficient… Că dacă aveam portbagajul mai mare i-ar fi fost mai greu să mă parcheze și probabil m-ar fi agresat și bădăranii din trafic… aceia care nu sunt în stare să păstreze distanța regulamentară… Dar, sincer, uneori mă simt cam plată. Și am impresia că nu o satisfac.

Așa că acum, cu noul meu „implant” extrem de estetic și de spațios… sunt tare fericită! O auzeam cum îi povestea lui Luci în drum spre magazin că acum poate și ea să se pregătească pentru sfârșitul lumii făcând cumpărături exagerate. Că are în ce să le transporte.

Știu că glumea, dar îi simțeam mândria din voce. Și are dreptate. Acum nu va mai avea probleme când va pleca la mare sau în alte călătorii. Sunt așa de fericită că, în sfârșit, nu va mai trebui să trăiesc emoțiile alegerii între mine și cealaltă mașină a familiei

Acum cu noul meu portbagaj suspendat am toate atuurile! Nu îmi mai lipsește chiar nimic. Am înțeles că vor să mă ia cu ei pe pârtie, că acum pot căra schiuri. Dar, până una alta, au testat astăzi saci cu haine. Și a fost INCREDIBIL!

Au terminat mutările datorită accesoriilor mele grozave!

Nici că se putea să am o sâmbătă mai frumoasă. Abia aștept să văd ce surprize îmi va mai face stăpâna mea în viitor!

Material scris pentru Spring Superblog 2020.

Sursa foto: Facebook.com/AutoGedal, autogedal.ro

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: