Super MAMĂ? NU, SUPERBLOG!

Reading Time: 2 minutes

De aproape două luni am înțeles ce voiau să spună oamenii de știință prin faptul că femeii îi scade IQ-ul considerabil după ce naște.

Mamele nu au timp să fie cele mai strălucite. Nu cât au bebei, cel puțin.

Și nu, afirmația mea nu trebuie să jignească pe nimeni. Ea reprezintă adevărul pur.

Apăi, când nu dormi, nu mănânci… și tot ce faci e să cânți despre rățuște și elefănței, în timp ce nu mai ști cum să oprești țipetele care vin ca valurile, în reprize… dar constant… nu ai cum să mai fii și coerentă.

Au început înscrierile la SPRING SUPERBLOG

Așa că dacă tot dau rateuri în gândire… și sunt extrem de irascibilă din această pricină, m-am gândit că ar fi o ocazie ideală să mai dau la spălat pelerina de supermamă, timp în care o pot folosi pe cea de superblogger!

De ce mă înscriu la Spring Superblog 2021

Așadar, uite lista mea de motive pentru care mă înscriu la această ediție a concursului:

  • Îmi plac provocările;
  • Vreau să îmi dezvolt și mai tare abilitățile de multitasking: cu o mână scriu, cu o mână îl țin pe bebe, îl legăn, îl țin să eructeze, îi dau să sugă… timp în care schimb melodiile din playlist, strig după Ionuț să închidă ușile, îi dau subiecte pentru desene, îi confirm cât sunt de minunate, mai răspund și la 20 deîntrebări despre lume și minunățiile ei;
  • Vreau să îmi exersez răbdarea;
  • Am nevoie să îmi mai pun puțin rotițele în mișcare;
  • Făcând toate aceste lucruri simultan îmi va fi cam greu să mai scriu mult… așa că am ocazia să învăț să mai fiu și scurtă…
  • Vreau premii.

Am spus premii, nu premiul. Așadar nu am de gând să particip decât pe sărite, acolo unde chiar aș avea plăcerea de a pierde 4 ore scriind un material pe care în mod normal l-aș fi redactat în 20 minute.

Așadar… să înceapă distracția! :))

About Author

3 thoughts on “Super MAMĂ? NU, SUPERBLOG!

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d