Semne Că Iubita Ta Vrea Să Te Părăsească

Reading Time: 3 minutes

Semne că aproape ești aproape de despărțire În trecut nu eram niciodată atent la aceste aspecte sau la ce teste îmi oferă, ce vrea să transmită în spatele cuvintelor și a faptelor ei. Nu eram deloc atent la ce o femeie vrea să-mi arate pentru a mă trezi la realitate și a-mi da seama că sunt pe punctul de a fi părăsit. Că sunt pe prăpastie de despărțire. După multe experiențe și lecții învățate din trecutul meu, mi-am dat seama de anumite semne ce îți pot oferii un semn de exclare că trebuie să te trezești la realitate.

O experiență proprie cum m-a părăsit și nu mi-am dat seama

Acum ceva timp am fost într-o relație destul de lungă cu fata respectivă. Eram genul de bărbat care era foooooarte iubitor cu femeile din viața lui. Mereu voiam să le fac fericite, să se simtă iubite, să nu le lipsească nimic cu mine.

Pe atunci nu știam că făceam asta dintr-o rană emoțională. Că îmi era frică să nu fiu abandonat și să nu rămân singur.

Credința mea era în felul următor: Femeia să fie pe primul loc, să îi îndeplinesc toate nevoile. Să fiu genul de băiat care nu comentează, nu o părăsește, nu o supără, nu o enervează.

Lucrul acesta merge cu anumite femei, doar cu anumite femei. Cu tipul de femei care doar ce-au ieșit dintr-o relația și vor ca tu să fii pansamentul lor.

La mine a fost altfel

Eu eram genul care purta multe măști în anumite ipostaze. Acea de bad boy. Acea încredere de sine iluzorie. De acea a fost atrasă de mine pe moment.

Pe parcursul relației testele au fost date, dar s-a dovedit că nu sunt așa și a ieșit acel băiat foarte iubitor. Nu o mai intrigam, nu îi mai trezeam niciun sentiment. Nicio emoție, niciun hormon din ea.

Se plictisise până peste cap de toată iubirea mea fabuloasă.

Și au început semnele atunci…

Semnele că o să te părăsească

 1. Începe să nu te mai respecte, să devină agresivă cu tine – atunci când o femeie nu mai este atrasă de tine și s-a plictisit de tine, de prezența ta, se va vedea prin primul semn, adică începe să nu-ți mai ofere respect.
  Ca un bun exemplu aici este că începe să te jignească, să îți răspundă greu la mesaje.
 2. Începe să nu mai investească în conversație și să-ți ofere răspunsuri seci și vagi – un al doilea semn care se vede imediat, este răspunsurile ei în conversația cu tine. Devin foarte seci, evazive, având sentimentul că o tragi de limbă să vorbească cu tine.
 3. Începe să iasă tot mai mult prin cluburi – a început să nu te mai respecte, să răspundă greu, să vorbească scurt și sec, acum se instaurează ieșitul prin cluburi pentru a crea noi legături cu bărbați. Noi cuceriri, să fie abordată.
 4. Nu mai vorbește sexual cu tine – momentul când nu mai are atracție față de tine, va dispărea și tensiunea sexuală. Nu va mai vorbii cu tine că vrea să fac[ lucruri minunate, că are anumite fantezii sau fetish-uri. Nada. Zici că e o bunică la 80-90 de ani care nu mai are chef de nimic. Parcă ajungi să te rogi de ea ca să facă ceva cu tine.
 5. Nu își mai exprimă sentimentele, emoțiile față de tine – știi cum se simte un cub de gheață? Așa devine și ea cu tine. Rigidă, rece, piatră. Nu mai simți feminitatea din ea, nu mai simți iubirea pe care ți-o oferea. Zici că sunteți doi prieteni sau nici atât. Nu îți mai zice te iubesc, îmi e dor de tine ca altă dată.

Ce trebuie să faci?

În momente de genul acesta, mulți bărbați au tendința să ofere și mai multă atenție și mai multă iubire. Începe să se sperie și să se agite precum un stup de albine atacat de urs. Se activează o rană emoțională și nu știe că reacționează din ea.

Nu. Nu trebuie să faci asta.

Tu trebuie să începi să-i oglindești acțiunile. Fix ceea ce face ea, faci și tu. Asta o va intriga și o va pune pe gânduri. O să inceapă să te certe, să se supere, să se enerveze și va reaprinde flacăra atracției.

Dar ai grijă. O va reaprinde, dar dacă vede cel mai mic semn că joci teatru și că nu ești bărbat, se va întoarce la aceleași acțiuni sau chiar te va înșela.

Primordial

Un alt lucru important este să lucrezi la:

 • Încrederea de sine
 • Stima de sine
 • Masculinitatea ta
 • Informațiile despre mintea unei femei
 • Rănile tale emoționale
 • Principiile tale
 • Asertivitatea

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: