Părere personală despre tratamentele corporale + Recomandare Clinica Estetica (Bucuresti)

tratamente corporale
Reading Time: 2 minutes

Cred că fiecare femeie, după ce împlinește 30 ani, ajunge să fie puțin mai conștientă de trecerea timpului. 

Eu am experimentat o astfel de îngrijorare astă vară când, după ziua mea, am luam decizia de a schimba ceva. M-am apucat de sport, am schimbat dieta și… încurajată de al meu soț… am decis să îmi achiziționez un pachet de tratamente corporale cu microcavitație, vacuum, electrostimulare, ș.a.

Tratamente corporale după naștere

După două nașteri corpul a trecut prin suficiente șocuri încât să se bucure la puțin ajutor extern. Nu știu alte femei cum sunt, dar eu am rămas cu o piele mult mai puțin elastică, acumulări de țesut adipos și vergeturi/celulită.

Așa că deși eram destul de sceptică referitor la rezultat, am zis că îmi prinde bine chiar și ca experiență – să pot sta câteva ore liniștită, fără copii, casă de îngrijit și serviciu.

Tratamentele de remodelare corporală – ce fac?

Când am început programul aveam deja 55 kg, la cei 1,70 ai mei. Deci ajunsesem exact la greutatea pe care mi-o doream. Obținusem asta după ce am renunțat la dulciuri, am introdus sportul ca rutină zilnică și am început să număr caloriile. Problema era că parcă nu obțineam niciun fel de tonus muscular. Așa că m-am dus la clinică și am cerut ceva de tonifiere.

Rezultatele nu s-au văzut imediat. La început era strict o modalitate de a evada. Totuși, la final am fost extrem de mulțumită. Deși nu mai număram caloriile, nu mai alergam la fel de mult, abdomenul meu devenise mult mai ferm și mă simțeam mult mai bine.

Am făcut tratamente de remodelare și slăbire, tratamente anticelulitice, drenaj și detox. Timp de o lună.

Ce trebuie să faci după?

Cât timp ești pe tratament… și puțin după… te vei simți minunat. Rezultatele se văd relativ repede. Nu pe loc, dar repede. 

În orice caz, la fel ca orice, tratamentele acestea nu au rezultate permanente dacă nu le ajuți. Adică nu te poți aștepta să revii la un stil de viață haotic și să se mai vadă ceva. 

Eu am făcut greșeala ca după câteva luni să revin la dulciuri, sport aproape deloc (alergatul după Luca nu se pune)… așa că 2 kg s-au așezat instant… înapoi pe burtă.

M-am necăjit. Dar acum știu ce am de făcut. Și dacă tot e perioada Black Friday la clinica Silhouette, profit pentru a-mi mai a o șasă la un abdomen plat și ferm. 

Tare fericită sunt că există astfel de opțiuni. Îmi dau seama că pentru mamele și bunicile noastre îmbătrânirea era tristă. Noi suntem norocoase. Avem atâtea variante în care o putem fenta. Câte femei nu pot să se întinerească folosind creme speciale, tratamente anti-aging, peelings, tratamente estetice faciale, corporale, tratamente laser, injectări șamd?

Așa că da, în cazul în care te întrebi dacă aceste tratamente chiar funcționează, îți spun din experiență că da. Totuși, e bine să nu te bazezi exclusiv pe ele. Ajută-le printr-o hidratare corespunzătoare și o alimentație sănătoasă!

Sursa foto: freepik.com

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: