Cadouri de Crăciun pentru EL… găsești într-un magazin de grădinărit, partener Husqvarna

cadou barbati adevarati
Reading Time: 2 minutes

Este perioada reducerilor… cam peste tot. Pentru că a pătruns și la noi moda Black Friday, luna noiembrie este – clar – luna reducerilor. Am tot scris zilele acesta – și stai liniștit, voi continua să scriu și zilele următoare – despre magazinele mele preferate, care oferă tot felul de discounturi. 

În noiembrie poți să te inspiri și să te aprovizionezi cu tot ceea de ce ai putea avea nevoie. Și pentru că acesta este cazul, eu profit mereu de Black Friday pentru a pregăti cadourile de Crăciun.

De ce să ii iei o motocoasă în locul clasicului parfum?

Sunt deja renumită pentru faptul că nu fac niciodată cadouri „tradiționale”. Sunt pragmatică și, drept urmare, îmi place să ofer lucruri practice. Lucruri utile. Așa că te sfătuiesc și pe tine să profiți de ofertele de Black Friday de la Belgarden și să îi cumperi soțului, fratelui, tatălui sau prietenului tău un cadou de care chiar să se bucure. Care să îi fie util. Parfum, ceas și haine își cumpără mai bine singur. Dar în scule poate că investește mai greu, de teamă să nu fie judecat aspru de potențiala femeie sceptică din viața lui.

Ce alte cadouri practice îi poți oferi de Crăciun, dacă stă la casă?

Sigur, un trimmer, o motocoasă ori chiar un set de foarfece de grădină se potrivesc unui bărbat care are în grijă o casă, o gospodărie. Dacă stă la bloc și nu este preocupat de îngrijirea spațiului verde din jur, atunci s-ar putea să nu aibă ce face cu darul de la tine.

Așa că revenim la ideea că iubitul, tatăl sau prietenul tău stă la casă. El s-ar putea bucura maxim de următoarele idei de cadouri (contează și ce buget ai, desigur):

  • Set motounelte (format dintr-un trimmer Husqvarna 115iL, o motounealtă de tuns gardul viu, un acumulator și un încărcător). Acesta este potrivit pentru bărbații preocupați de un aspect îngrijit al gardului viu și arbuștilor din gospodărie;
  • Aparat de spălat cu presiune Husqvarna (sau varianta mai ieftină – o mașină de spălat cu presiune electrică de la Makita) – ideale pentru a-și spăla singuri mașina, motocicleta, balconul, mobila de grădină sau orice altceva…
  • Foarfece de grădină (mulți bărbați – mai ales după 40 ani – își descoperă pasiunea pentru grădinărit total întâmplător… după care nu o mai abandonează niciodată);
  • Un fierăstrău vertical – nu știu dacă am cunoscut până acum un bărbat care să nu aibă sau să nu își dorească așa ceva. Eu îl știam sub denumirea clasică de „șoricel”. Dacă vrea să taie lemn, să facă traforaj sau să ajute copiii în diverse proiecte personale sau școlare, acesta este un cadou perfect.

Lista poate continua. Am trecut doar cele mai comune cadouri practice pe care bărbații adevărați le-ar aprecia.

Tu ce părere ai? Ce i-ar plăcea bărbatului adevărat din viața ta să primească?

Sursa foto: freepik.com

About Author

1 thought on “Cadouri de Crăciun pentru EL… găsești într-un magazin de grădinărit, partener Husqvarna

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: