Cum să îți alegi bijuteriile în funcție de ocazie

Reading Time: 2 minutes

Alegerea accesoriilor potrivite este esențială pentru obținerea unei ținute cu stil, complete, potrivită pentru un eveniment specific. Există persoane care folosesc prea multe accesorii, la fel cum există persoane care nu folosesc deloc, însă cheia pentru o ținută completă este oferită de echilibrul în utilizarea accesoriilor care să completeze ținuta.

Bijuteriile sunt atât de variate ca modele, materiale din care sunt realizate și alte caracteristici, încât uneori poate fi dificil să le alegi pe cele potrivite, mai ales dacă este vorba despre ținute specifice pentru evenimente deosebite. 

Ce bijuterii să alegi pentru ieșirile în oraș și întâlnirile cu prietenii?

În acest caz, dat fiind că nu este vorba despre o ocazie formală, este indicat să alegi de pe gasestebijuterii.ro bijuteriile care să îți reflecte personalitatea. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi atunci când alegi bijuteriile pentru a completa ținuta casual de oraș. Dacă ești o persoană discretă, căreia nu îi place să iasă în evidență, alege bijuterii lucrate fin, fără detalii strălucitoare. Dacă, dimpotrivtă, ești o persoană căreia îi place să fie în centrul atenției, poți alege bijuterii strălucitoare, cu pietre colorate pe care să le asortezi la ținuta pe care o ai. 

Ce bijuterii să alegi pentru ținutele de birou?

Ținutele de birou sunt ținute formale, oarecum sobre, la care trebuie să accesorizezi bijuterii care să reflecte acest stil. Pentru aceasta, alege bijuterii simple, dar de efect – un lănțișor simplu, din aur sau argint, o pereche discretă de cercei, cu pietricele. Dacă înclini spre o ținută mai elegantă și impunătoare, poți alege bijuterii care să te pună în evidență: un colier mare, frumos, cercei lungi cu detalii strălucitoare, un inel mare cu pietre colorate. 

Ce bijuterii să alegi pentru evenimente deosebite?

Ținutele de ocazie pot fi purtate la nuntă, botez, petrecere de zi de naștere, festivitate de absolvire, petreceri de diferite tipuri. Pentru accesorizarea acestora ai nevoie de cele mai inedite podoabe, în culori deosebite și cu detalii strălucitoare. Nu ezita să folosești pietrele prețioase și perlele, cerceii lungi, colierele masive și colorate. Totuși ai grijă să nu exagerezi, mai ales dacă rochia pe care o porți are deja detalii strălucitoare, astfel încât aspectul complet să nu fie unul prea încărcat. 

Nu uita să alegi bijuteriile care te pun în valoare și care îți reflectă personalitatea, pentru că acestea vor completa cel mai bine ținutele pe care le porți, fie că este vorba despre ocazii obișnuite, fie că este vorba despre evenimente deosebite.

Sursa foto: pexels.com

1 thought on “Cum să îți alegi bijuteriile în funcție de ocazie

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: