Cum ar trebui sa alegeti cea mai eficienta imprimanta pentru o afacere?

Reading Time: 2 minutes

Astazi, tehnologia de imprimare a avansat foarte mult, iar afacerile mici isi pot permite acum echipamente de imprimare A3 sau A4 fiabile si accesibile.

Daca va ganditi sa va actualizati capacitatile de imprimare la dimensiunea A3, iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Vreti sa printati postere, infografice sau diferite tipuri de materiale grafice care sunt prea mari pentru a fi imprimate cu o imprimanta A4?

O imprimanta multifunctionala laser are capacitatea de a va imbunatati activitatile de imprimare si de a va duce ideile la noi culmi.

Dimensiunea A3 are o suprafata de imprimare mai mare decat dimensiunea A4, care este de 297 mm x 420 mm.

Cu toate acestea, o imprimanta A3 nu se limiteaza la tiparirea documentelor mari. 

Cu o manipulare imbunatatita a hartiei, tavi mai mari de hartie si sistem de tavi multiple, aceste imprimante pot gestiona chiar si tiparirea obisnuita in formatele A4 sau A5.

Aceasta flexibilitate suplimentara permite companiei sa aiba control asupra crearii si printarii de proiecte cu rezoluție mai mare, pastrand in acelasi timp capacitatea de a trece la dimensiunea A4 sau A5 pentru lucrarile de imprimare zilnice.

Capabilitati multiple de imprimare:

Dispozitivele de astazi care imbunatatesc productivitatea nu se limiteaza la un singur scop.

Multe dintre cele mai bune imprimante A3 din ziua de azi sunt multifunctionale, ele includ scanarea, copierea, faxul si conectivitatea cu dispozitibele mobile.

Capacitatea de a copia mai multe dimensiuni de documente sau de a scana documente intr-un ritm rapid este benefica in orice activitate de birou.

Accesul la conectivitatea mobila poate imbunatati, de asemenea, functionalitatea afacerii dvs., acest lucru va permite sa imprimati documente standard, PDF-uri si fotografii, direct de pe orice dispozitiv mobil.

O alta masura utila pentru a compara costul unei imprimante este costul pe pagina sau costul total al tiparirii unei singure pagini.

Tonerul si hartia reprezinta de obicei aproximativ 90% din aceasta cheltuiala.

Pe termen lung, diferenta reala de cost intre imprimantele sau multifunctionalele A3 si A4 este atribuita in primul rand lucrurilor care sunt sub controlul dvs., cum ar fi deseurile, capacitatea tonerului si costul imprimantei in sine la cumparare.

Totusi, daca nu vrei sa achizitionezi un nou echipament de imprimare, poti vizita site-ul PrintingMall.ro si alege o solutie de inchiriere echipamente de imprimare potrivita afacerii tale.

Consultantii magazinului Printing Mall va stau la dispozitie sa va ajute in achizitionarea modelului dorit sau cu solutii de inchiriere imprimante, conform cerintelor afacerii dumneavoastra.

In plus, magazinul online PrintingMall.ro faciliteaza economisirea costurilor prin vanzarea de consumabile compatibile care au un cost mai mic decat consumabilele originale.

Specialistii Printing Mall recunosc ca achizitia unui nou aparat de imprimat poate avea un cost ridicat pentru orice afacere, motiv pentru care specialistii nostri va pot asista in alegerea celei mai potrivite imprimante A4 / A3 sau a unei multifunctionale, in functie de cerintele afacerii pentru care sunt achizitionate aceste echipamente de printare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la echipamentul pe care il luati in considerare pentru achizitionare, puteti contacta reprezentantii Printing Mall prin informatiile disponibile pe pagina de contact a site-ului.

In plus, dorim sa recunoastem faptul ca, pentru anumite cerinte de afaceri, poate fi mai benefic sa inchiriati echipamentele de imprimare dorite.

PrintingMall.ro pune la dispozitie si solutii de inchiriere a echipamentelor de imprimare care permit afacerilor sa aiba flexibilitate si un cost lunar redus.

Această flexibilitate suplimentara permite companiei sa aiba control asupra proiectelor mai mari, pastrand in acelasi timp capacitatea de a trece de la dimensiunea A3 la A4 sau A5 pentru lucrarile de imprimare de zi cu zi.

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: