Cele mai importante caracteristici ale unei școli de șoferi bune

Beautiful female women driver sitting in her vehicle and holding car keys ready for a drive.

Reading Time: 2 minutes

Când vine momentul în care trebuie să alegem o şcoală de şoferi este important să alegem ce este mai uşor pentru noi. Vom exemplifica modul în care ar trebui să alegi școala de șoferi și cele mai importante criterii ale unei școli de șoferi bune pe școala de soferi din Bucuresti, Driver For Life.

Alegând şcoala de şoferi Driver for Life, noi vă oferim tot suportul necesar pentru a învăţa să conduceţi perfect un autovehicul. Suntem aici pentru a vă oferi o experienţă de neuitat dar cel mai important, vă oferim respect, munca în echipă, încredere şi nu în cele din urmă seriozitate. Ne aflăm la un nivel înalt de profesionalism pentru a satisface cerinţele tuturor cursanţilor.

Informaţii importante despre şcoala de şoferi Driver for life

Oferim cursanţilor noştri săli de curs moderne pentru un mediu cât mai plăcut şi liber pentru a învăţa legislaţia rutieră. Pentru orele de condus vă punem la dispoziţie maşini noi şi bine întreţinute pentru siguranţa, dar şi pentru confortul dumneavoastră. Deţinem o gamă largă de maşini care aşteaptă să fie alese pentru a vă pregătii înaintea intrării pe drumurile publice.  Şcoala de şoferi în total durează în jur de 12 săptămâni. De reţinut este faptul că această perioadă de timp depinde şi de cursant, dar perioada minimă în sine este de 12 săptămâni.

Preţul

Preţul este foarte accesibil pentru orice buget deoarece poate fi plătit chiar şi în rate. Când ajungem în punctul în care întocmim dosarul pentru înscriere este nevoie să fie plătită prima rată iar aceasta este 50% din preţul total. În preţul total sunt incluse următoare: 24 de ore de legislaţie rutieră după care poţi alege să faci ore suplimentare, fără cost, până în momentul în care te simţi pregătit pentru examen. Continuând, beneficiaţi de 30 de ore de pregătire practică, 2 ore de prim ajutor şi cursuri de conducere defensivă.

Avantaje

Programul este flexibil, îl alege mereu cursantul, dar trebuie să se sfătuiască cu profesorul de legislaţie sau cu instructorul auto. Datorită faptului că este flexibil nu puteţi pierde nici măcar o oră de legislaţie sau de condus. Sălile de curs sunt dotate cu calculatoare perfomante care oferă avantajul de a lucra pe cât de mult posibil şi uşor pentru obţinerea examenului de sală. Atât profesorii, cât şi instructorii auto sunt deschişi la cât mai multe întrebări pentru învăţarea cursanţilor şi pregătirea acestora pentru drumurile publice pe care urmează să iasă cu mașina.

Instructori auto şi profesori de legislaţie rutieră

Instructorii auto cât şi profesorii sunt oameni serioşi şi răbdători, pregătiţi să vă pună la îndemână toate informațiile necesare pentru a obţine permisul de şofer cu succes. Au pregătire în conducerea preventivă cât şi în legislaţia rutieră, oferind tot suportul de care un cursant are nevoie pentru a promova examenul de permis cu succes. Aceştia vă sunt la dispoziţie pentru o experienţă cât mai plăcută, amuzantă şi educativă în același timp.

Toate informațiile de mai sus fiind spuse, dacă doriţi să lucrați cu profesori şi instructori cât mai buni dar şi cu maşini cu o calitate excepţională din toate punctele de vedere pentru confortul dumneavoastră dar şi pentru siguranţa dumneavoastră, deoarece aceste aspecte sunt pe primul loc la noi, atunci noi suntem răspunsul mult căutat.

Sursa foto: freepik.com

2 thoughts on “Cele mai importante caracteristici ale unei școli de șoferi bune

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: