Cele mai bune camere auto DVR

camere auto dwr
Reading Time: 3 minutes

Camerele de bord sau camerele video, care se instalează pe bordul mașinilor, devin din ce în ce mai la modă în România și în toată Europa. De ce? În special, datorită rezultatelor bune pe care le dau în caz de accidente de mașină sau în cazul agresiunilor din trafic.

Aceste camere video îți vor permite să înregistrezi tot ce se întâmplă atunci când conduci. De obicei sunt puse în fața mașinii. Acestea pot înregistra continuu, chiar și atunci când mașina este parcată (poate fi activată când se detectează mișcare sau un șoc). Sunt camere care funcționează cu sau fără cabluri. Aceste camere servesc și ca drept camere de supraveghere pentru mașina ta: imaginează-ți că cineva îți zgârie mașina noaptea sau ziua în parcare. Această cameră te va ajuta să înregistrezi și să păstrezi dovada acestui act de vandalism. Să ai totul înregistrat poate fi foarte util pentru a arăta ulterior că nu ai fost vinovat pentru un acciden, de exemplu. Sau pur și simplu îți poți înregistra călătoria pe un traseu impresionant dintr-o perspectivă ușor diferită.

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra o cameră pentru mașina ta?

În mod normal, toate modelele de camere de bord înregistrează videoclipuri sub formă de clipuri scurte, iar odată ce cardul de memorie este plin, încep să suprascrie clipurile. Prin urmare, este recomandat să cumperi o cameră cu senzor G care se activează atunci când este detectat un impact, deoarece acest lucru va proteja clipul curent de a fi șters. Unele camere de mașină vin cu o a doua cameră, astfel încât să poți înregistra vederea de pe luneta sau din mașină. Majoritatea utilizatorilor ajung să afirme că merită să investești puțin mai mult și să obții o cameră în plus.

Producătorii vorbesc adesea despre „modurile de noapte”, dar acest lucru poate fi la fel de înșelător ca și rezoluția. Verifică recenziile pentru a vedea dacă o cameră de bord este bună pentru înregistrarea pe timp de noapte.

Funcții suplimentare, cum ar fi GPS-ul, pot fi utile, deoarece îți vor înregistra locația și viteza exactă, astfel încât să poți dovedi unde ai fost și că nu ai depășit viteza admisă.

Wi-Fi, pe de altă parte, poate să nu fie foarte util, deoarece este mai rapid să copiezi clipurile video prin scoaterea cardului SD și introducerea acestuia într-un laptop sau un cititor de carduri PC.

Multe modele au un mod de parcare, dar de obicei trebuie să-ți conectezi camera de bord la bateria mașinii, astfel încât să existe o sursă de alimentare constantă, pentru a le putea folosi.

Pe de altă parte, există păreri conform cărora, funcțiile de siguranță, cum ar fi avertizarea de părăsire a benzii de rulare sau alertele de mișcare înainte, nu sunt foarte utile, deoarece nu funcționează suficient de fiabil, dar cele care te avertizează asupra locației camerelor de securitate pot fi instrumente de mare ajutor.

Una dintre cele mai bune mărci de camere auto DVR este Nextbase. Dintre cele mai bine vândute sunt Nextbase 322GW, 422GW și 522 GW. Iată care sunt caracteristicile acestor camere. Printre cele mai importante caracteristici ale acestor camere se numără: protecție sporită prin modul de parcare inteligent, sincronizare automată cu telefonul, protecție personală, GPS incorporat, bluetooth și Wi-Fi integrat, parcare inteligentă, claritate și detalii incredibile. Camera Nextbase 522 GW este o cameră soră cu Nextbase 622 GW și poate fi considerată una dintre cele mai bune opțiuni, datorită rezoluției clare de 1440p pe care o oferă și datorită faptului că este formată dintr-un obiectiv unghiular. În plus, are un ecran tactil de 3 inchi și abilitatea de a folosi Alexa pentru a reda fie cărți audio, muzică, etc. În cazul în care ești implicat într-un  accident, acest dispozitiv are un sistem de urgență SOS pentru a cere ajutor de la cele mai apropiate servicii de urgență.

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: