Fă-ți viața mai ușoară cu robotul de curățat geamuri

robot de curatat geamuri
Reading Time: 3 minutes

O meserie precum cea de curățenie este demnă de admirație, indiferent de cine o face. De-a lungul anilor, aceasta evoluat și s-a adaptat la cerințele consumatorilor săi. Eliminarea petelor, depunerilor de praf și grăsime, amprentelor digitale care rezista mult timp pe sticlă sunt ușor de îndepărtat cu aparatul potrivit, acasă sau la birou.

Cererea mare de produse de curățenie din ultimii ani a forțat companiile mari și mici să-și inoveze aparatele de uz casnic precum și să identifice noi nevoi pentru a dezvolta produse cu caracteristici specifice, care să satisfacă toate tipurile de consumatori. Un robot pentru curățarea ferestrelor devine acum cel mai bun aliat, atunci când vine vorba de curățarea geamurilor.

De ce ar trebui să cumperi un robot de curățat geamuri? Un robot de curățat geamuri te poate ajuta să economisești mult timp și efort atunci când vine vorba de curățarea geamurilor din interior și, mai ales, din exterior. Evolutia articolelor de curățenie a creat produse care au până la 5 funcționalități în 1, potrivite nu doar pentru ferestre sau uși ci și pentru pardoseli. În plus, există opțiunea unui curățător de geamuri care face curățenia singur în doar câteva minute. Avantajele oferite de un robot de curățare ferestre sunt legate în principal de nevoile consumatorilor precum: optimizarea timpului, mai multe caracteristici într-un singur produs și durata rezultatelor. Pe de altă parte, dezavantajele sale sunt în concordanță cu diferitele bugete ale consumatorilor la achiziționarea și întreținerea unui aparat de curățat geamuri. Pe piață există prețuri destul de accesibile, așa că sigur vei găsi robotul care se potrivește cu nevoile și buzunarul tău.

Pentru a-l alege pe cel potrivit, este necesar să știi că există diferite tipuri:

Roboți inteligenți de curățat geamuri. Aceștia sunt cei mai comuni. Ei primesc acest adjectiv deoarece se pot conecta la rețeaua de internet WiFi de acasă pentru a fi controlați de la distanță printr-o aplicație mobilă. În plus, oferă informații detaliate despre lucrările de curățenie efectuate.

Roboții automați de curățat geamuri. Nu trebuie decât să așezi robotul pe sticlă și acesta începe curățarea geamului. Sunt roboți care nu ar trebui să fie folosiți pe sticlă fără rame fără a fi supravegheați, deoarece aceștia își stabilesc limitele „lovindu-se” de ele. Sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar.

Roboții profesionali de curățat geamuri. Aceștia sunt realizați din materiale de calitate superioară și au o varietate mai mare de instrumente de curățare. Roboții de acest tip sunt, de obicei, controlați prin intermediul telecomenzii. Indiferent de alegere, caracteristicile roboților de curățat geamuri constau în faptul că aceștia oferă o serie de avantaje incontestabile atunci când vine vorba de curățarea geamurilor la exterior.

O opțiune bună este alegerea robotului HOBOT 388, care face parte din categoria roboților profesionali. Acest dispozitiv se remarcă prin dimensiunea mare a mopurilor rotative și prin includerea unui rezervor pentru curățătorul de geamuri. Produsul se toarnă puțin câte puțin pentru a obține un rezultat perfect. Este un robot elegant, a patra generație, cu spray automat de apă și dispenser încorporat pentru detergent. Dispune de un pulverizator ultrasonic patentat pentru apă, curăță rapid și cu precizie nu doar geamurile, ci și diversele tipuri de suprafețe din sticlă, atât pe verticală cât și pe orizontală. Are un sistem unic de deplasare, care traversează suprafața și o curăță fără a lăsa urme. Acest robot nu folosește roți suplimentare pentru a se deplasa, ci un sistem patentat format din două cârpe din microfibră care curăță și lustruiesc perfect suprafața. Dimensiunea minimă a suprafeței de curățat este de 35 x 35 cm. Un aspect foarte important este acela că acest robot, datorita sistemului Single-Side, poate fi utilizat pe diferite grosimi de sticlă și suprafețe de sticlă, cum ar fi oglinzi sau geamuri duble. Cu acest robot nu ai emoții în cazul unei pene de curent, pentru că are o baterie de rezervă UPS incorporată. În plus, robotul HOBOT 388 este echipat cu un senzor GYRO, un sistem de navigație cu AI-Techonology S4.0 și o nouă funcție de curățare dublă. Este un robot eficient și elegant care poate fi controlat de un smartphone sau cu telecomandă.

Pe scurt, un robot pentru curățat ferestre îți poate face viața mult mai ușoară. Cu el vei putea face ca ferestrele să pară strălucitoare în orice moment, fără a fi nevoie să pierzi mult timp sau să îți pui siguranța în pericol.

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: