Ce blugi purtăm în 2022?

ce blugi purtam in 2022
Reading Time: 2 minutes

Fiecare dintre noi are un articol preferat de îmbrăcăminte. Fie că vorbim de rochia aceea florală care ne aduce aminte de zilele frumoase de vară, fie că vorbim de paltonul călduros ce ne-a fost alături la prima întâlnire romantică din iarna trecută. Însă un lucru ce îl avem cu siguranță în comun cu toții este perechea preferată de blugi.

Știm chinurile prin care trebuie să treci pentru a o găsi pe cea ideală, acea pereche ce îți vine ca turnată. Iar moda schimbându-se văzând cu ochii de la un sezon la altul, am pregătit câteva modele de blugi care vor deveni preferații tăi anul acesta:

Blugi cu talie joasă

Nu este prima dată în istoria modei când ne lovim de acest trend. Așa că, știi deja, fie iubești blugii cu talie joasă, fie îi urăști. Partea bună este că nu sunt atât de greu de asortat cum par la prima vedere. Un tricou simplu, un jerseu de primăvară, niște cercei futuriști și ești gata de drum.

Blugi cu imprimeu

Aici situația devine puțin mai complicată deoarece va trebui să îți pui cu adevărat imaginația la bătaie. Însă este în același timp o oportunitate excelentă pentru a-ți da frâu liber creativității.

Blugi pictați manual, blugi în stilul mozaic cu diferite materiale inedite, totul este permis, cât timp știi să asortezi articolele cu gust. În plus, va aduce cu siguranță un aer de optimism în orice ținută.

Blugi largi

Nu doar când vine vorba de blugi și-au făcut designerii de cap anul acesta. Totul devine mai larg, mai confortabil, ca tu să te simți mereu învăluită în echilibrul de acasă. Totul constă în felul în care păstrezi blugii aproape de corp, în rest, poți opta pentru o versiune extra largă, ce să stea doar în talie, sau o versiune mai dreaptă, ce să se așeze și pe șolduri.

Blugi evazați

Blugii evazați au ocupat mereu un loc aparte în lumea modei, și nu numai. Cu siguranță ai în dulap măcar o pereche de blugi pe care îi iubești și merg grozav cu tocurile, și sunt super evazați.

Un plus pe care acest tip de blugi îl aduc este că scot perfect în evidență forma corpului, reușind să o alungească într-o maniera magică. Astfel, dacă ai o zi proastă, optează pentru blugi evazați ca să te simți fermecătoare.

Combinația de blugi

Credeai că o dată cu trecerea anului trecut a trecut și trend-ul de a purta blugi din cap până în picioare? Ei bine, această emblemă a modei este decisă să stea în continuare în topuri. Dacă este prea mult pentru tine, poți mereu opta pentru o cămașă din blugi, alături de blugi, fără a exagera cu denim-ul. Totul depinde de gusturile și preferințele tale.

Sper că acum ești mai pregătită pentru a-și alege noua pereche preferată de blugi. Iar pentru un extra imbold, verifică site-ul nostru, Crazy-Deals.ro, unde știi deja că găsești mereu cele mai tari reduceri, pentru a prinde un cod reducere Answear și a-ți achiziționa chiar acum blugii ce îți vor face anul mai frumos!

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: