Sfaturi utile pentru a alege cele mai bune lenjerii pentru hoteluri, care să impresioneze toţi clienţii

Reading Time: 3 minutes

Modul în care o persoană se odihneşte noaptea îi afectează confortul şi starea de bine pentru ziua următoare. De aceea este important ca persoanele care se cazează în hotelul său pensiunea ta să doarmă pe cele mai bune saltele.

De asemenea, lenjeriile de pat sunt extrem de importante, ele fiind cele care intră în contact cu pielea pentru foarte mult timp. Dacă vrei să cumperi cele mai bune lenjerii pentru hotel şi să ai o gamă suficient de vastă din care să alegi, Intră pe acest site şi vei găsi tot ce ai nevoie.

Alege corect lenjeriile de pat şi clienţii tăi nu vor fi dezamăgiţi

Primul şi cel mai important aspect atunci când alegi o lenjerie de pat este dimensiunea.

Înainte de a cumpăra lenjeriile va trebui să măsori foarte bine patul, pernele şi pilota, pe lungime, lăţime şi înălţime.

O lenjerie bună este o lenjerie care are cearceaful cu minim 30 cm mai lung pe toate laturile pentru a îmbrăca în mod corect salteaua.

În cazul în care ai nevoie de un cearceaf de tipul husă cu elastic, va trebui să ţii cont şi de înălţimea saltelei astfel încât husa să se întindă perfect.

Alege cu foarte mare atenţie ţesăturile din care sunt făcute lenjeriile de pat

Conform Adevarul, nu exista materialul perfect, insa exista optiuni aproape de perfectiune. Este recomandat ca ţesăturile să fie din fibre naturale, însă în industria hotelieră, unde lenjeriile sunt spălate foarte des, este important să găseşti soluţii care să reziste bine inclusiv la spălare industrială.

Astfel, poţi alege ţesăturile din bumbac care sunt produse în combinaţie cu fibre de poliester, în procente variate, ceea ce sporeşte considerabil rezistenţa la contactul cu substanţele specifice implicate în procesul de curăţare chimică.

Este foarte important însă ca ţesăturile folosite să fie foarte bune, astfel încât să ofere confort tuturor persoanelor care vor folosi patul.

Bumbacul este un material care oferă un mare confort şi răcoare în special în zilele călduroase de vară, în timp ce iarna asigură căldură, conservând temperatura corpului şi asigură confortul termic optim pe tot parcursul nopţii.

Pentru ca ţesăturile să fie rezistente se vor utiliza cele din fire pieptănate cu fibră lungă, care sunt mai scumpe, dar care rezistă foarte bine.

Pentru alegerea ţesăturilor potrivite va trebui să ţii cont de mai multe aspecte importante:

–       Cât de des sunt spălate lenjeriile;

–       Cât de des trebuie călcate lenjeriile;

–       Ce specific are hotelul pentru că un hotel cu trafic ridicat are nevoie de lenjerii care să reziste la trafic intens în timp ce un hotel business poate utiliza lenjerii din bumbac 100%.

În cazul în care speli lenjeriile în propriul hotel şi nu ai un loc în care să le calci, cea mai bună soluţie este să alegi lenjerii creponate, pentru că acestea nu trebuie călcate. Ţesăturile acestea sunt cele care te vor ajuta să diminuezi timpul de întreţinere a camerelor pentru că nu trebuie să fie călcate.  Cu astfel de lenjerii vei descoperi că poţi face o mare economie atunci când trebuie să întreţii camerele.

Ţine cont de culori atunci când alegi lenjeria potrivită

Este foarte important să ţii cont şi de culori în momentul în care trebuie să alegi lenjeriile potrivite. Pentru a alege culoarea potrivită, ia în calcul următoarele aspecte:

–       Culoarea pereţilor şi tavanului;

–       Stilul de culoare al mobilierului – rustic, modern şi clasic;

–       Culorile draperiilor şi perdelei.

În camerele în care spaţiul este suficient de mare, lenjeriile pot fi cu modele şi culori intense, care să vină în completarea decorului şi să îl scoată în evidenţă. În cazul camerelor mici, în care sunt multe piese de mobilier, este recomandat să foloseşti lenjerie de pat albă, într-o singură culoare, în nuanţe pastelate sau în culori luminoase, care să creeze senzaţia de spaţiu amplu.

Sursa foto: freepik.com

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: