Cât de greu poate fi să alegi un cadou pentru EL?

trendhim cadou barbat
Reading Time: 2 minutes

Nu știu despre tine, dar eu mă simt adesea blocată atunci când vreau să cumpăr un cadou unui bărbat.

Sunt înconjurată de mulți masculi pe care îi iubesc din tot sufletul meu, pornind de la tata, la soț, frați și până la prieteni… Am ajuns să îi cunosc destul de bine… și cu toate acestea mă blochez când trebuie să le fac un cadou.

Cadou pentru EL care să fie apreciat

Noi, femeile, suntem mai ușor de mulțumit și impresionat cu orice sau aproape orice.

Ei, însă, având mult mai rar ca limbaj al iubirii cadourile, ne pot provoca profund când vine vorba despre alegerea unui dar.

Și de aici începe procesul dureros.

Acesta este și motivul pentru care, în general, prefer să ofer bărbaților alcool. În funcție de ocazie, moment, relație… alcoolul va fi mai fin, mai tare sau mai cunoscut.

Totuși, sunt dese cazurile când am de-a face cu bărbați care nu sunt băutori.

Ce fac atunci?

Apelez la varianta de rezervă:

Accesoriile!

Oricât de sofisticați sau de simpli ar fi bărbații din viața noastră, cu siguranță vor aprecia darurile practice. Din acest motiv consider accesoriile bărbătești ca fiind un as în mânecă într-o astfel de situație.

Nu știu ce să zic despre butoni, portofele sau pălării… dar știu sigur că niciodată nu am dat greș când am oferit în dar curele. Până la urmă realitatea este că orice bărbat are măcar o pereche de pantaloni pe care o poate accesoriza (mai mult sau mai puțin din nevoie) cu o curea de calitate.

În plus, curelele sunt destul de „universale” în sensul în care poți alege un model simplu, din piele, ce poate fi asortat cu orice articol vestimentar.

Dacă în cazul ceasurilor, al genților sau al altor accesorii te gândești mult înainte de a alege un model, aici decizia este mult mai simplă.

Ce zici? Are sens pentru tine?

Sper că da.

Te îmbrățișez,

Grațiela

Sursa foto: trendhim.ro

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: