Care sunt beneficiile instalarii unui rastel de biciclete?

Reading Time: 2 minutes

Instalarea unui rastel biciclete in compania sau locatia dumneavoastra poate atrage dupa sine extinderea bazei de clienti si cresterea satisfactiei angajatilor. Rastelul, structura metalica rezistenta si durabila, ce ofera o sustinere foarte buna si, totodata, siguranta sporita pentru biciclete, poate fi realizat in mai multe variante, in functie de preferinte sau necesitati.

Fiecare varianta vine cu avantajele sale, optiunea castigatoare fiind cea care se preteaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Beneficiile instalarii unui rastel biciclete

 • atragerea cat mai multor clienti si chiar recastigarea unora dintre ei, urmate, implicit, de cresterea veniturilor;
 • avantaj competitiv, imagine pozitiva si exemplu demn de urmat;
 • incurajarea formelor alternative de transport ce promoveaza un stil de viata mai sanatos;
 • sustinerea unei infrastructuri adecvate si protejarea mediului inconjurator;
 • imbunatatirea imaginii brand-ului pentru companii;
 • promovarea ciclismului printre angajati si mentinerea unui stil de viata sanatos ce vine inclusiv in avantajul angajatorilor;
 • cresterea capacitatii de parcare la costuri mici;
 • optimizarea spatiului si timpului pierdut in cautarea unui loc de parcare;
 • oprirea furturilor, prin implementarea unor sisteme de securitate ce garanteaza siguranta bicicletelor;
 • optiuni de parcare mai bune si mai sigure (fara garduri, stalpi, porti, balustrade sau copaci care se pot darama si cauza daune materiale sau chiar pierderi de vieti omenesti);
 • design modern si placut, ce confera oricarui spatiu functionalitate si aspect estetic desavarsit.

Puteti alege un Rastel Metalic Hexagon sau Model-T ce ofera parcare sigura pentru 2 biciclete, perfecte pentru locatii precum scoli, parcuri sau centre comerciale in care spatiul este redus. Cadrele, construite din otel solid acoperit cu vopsea in camp electrostatic, sunt disponibile in versiuni montate pe suprafata sau in pamant, garantand parcarea bicicletelor si controlul traficului intr-o zona sigura atat pentru pietoni, cat si pentru biciclisti.

Un Rastel Metalic Pentru Biciclete fabricat din tabla de otel ramforsata pe o structura de teava rectangulara, cu peste 10 locuri de sustinere, poate fi montat atat pe domeniul public, cat si in zonele comerciale (centre comerciale, cladiri de birouri, complexe rezidentiale, parcuri publice cu design modern), gratie materialelor solide folosite la fabricarea sa. Acest design modern si placut se prezinta cu orificii de prindere in pardoseala si elemente modulare, putand fi amplasat pe orice tip de suprafete plane si pe orice fel de paviment.

Puteti alege, de asemenea, un Suport Metalic Pentru Biciclete Teava Rectangulara ce poate oferi parcare pentru 4 biciclete. Design-ul curat ii permite pozitionarea langa peretii cladirilor, pe marginea pasarelelor sau in orice spatiu limitat. Acest lucru ar ajuta la reducerea aglomeratiei de pe trotuare. Modelul de rastel bicliclete cu grile in pozitie verticala este excelent pentru zonele cu trafic intens, oferind, in acelasi timp, siguranta suplimentara.

Vidas Met este un producator specializat in rastele pentru parcarea bicicletelor din Romania, comercializand modele cu capacitati diferite de parcare destinate spatiilor publice si promovand folosirea mijloacelor de transport alternativ.

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: