Când treburile casnice ajung să fie „timpul meu de relaxare”

Reading Time: 5 minutes

De când a apărut bebe doi în viața noastră… prioritățile mi s-au schimbat total.

Când era Ionuț mic stăteam cu ai mei, așa că nu am prea simțit grija casei. Acum, însă, lucrurile stau altfel. Sunt singură, gospodină, între 3 băieți. Iar aceasta este o reală provocare!

Curățenia de zi cu zi

De când am ajuns să fiu „femeie în casă” m-am îndrăgostit de curățenie. Soțul meu spune că a ajuns la concluzia că noi, femeile, facem curat pentru a ne ordona, de fapt, gândurile și viața.

Și cred că are dreptate.

Oricum, dacă înainte iubeam să petrec 20 minute în fiecare zi făcând curat… și aceste 20 minute îmi erau suficiente… acum nu mai pot spune chiar același lucru.

Când toată ziua legăn, dansez și cânt… când țipetele devin zgomot de fundal… am ajuns să mă rog să prind 20 de minute în care să fac curat.

20 de minute LEGATE.

Am ajuns să îmi implor soțul să îmi dea și mie puțin „me time”… să stea cu năzdrăvanii… să pot face curat.

Curățenia care contează

Când ai copil mic în casă „curățenia de primăvară” trebuie făcută în permanență. Zi de zi câte puțin. Din două motive:

  1. Pentru a-i asigura un spațiu cât mai lipsit de alergeni și bacterii;
  2. Pentru a-ți ușura munca generală.

Așa că în astfel de situații, este esențial să ai aparate de curățat inovatoare, ca aliat.

Tehnologia Kärcher pentru o curățenie WOW!

Produsele de curățenie și aparatele folosite în acest sens sunt, pentru noi gospodinele, un fel de porn. Așa se face că atunci când am văzut lansată la Superblog proba Kärcher am simțit cum mi se gâdilă ușor porii, în timp ce vizionam aparatele lor cu tehnologie inovatoare.

Doar citind descrierile și urmărind filmulețele de pe site-ul brandului deja îmi dezvoltam fantezii cu mine curățând casa în profunzime folosind sculele lor.

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu simt că fac curat dacă nu se vede o diferență considerabilă. Și, de-a lungul timpului am constatat că acest rezultat nu se poate obține decât dacă folosesc „ustensilele” potrivite.

Așa că dacă tot vorbim despre curățenie WOW, am pus ochii pe următoarele produse, care SIGUR m-ar ajuta să fac curat mai repede, mai ușor și mai eficient:

Aspirator cu spălare în profunzime

După ce am renovat și ne-am mutat… mi-am cumpărat doar un aspirator vertical, pe motiv că nu am covoare și nu am nevoie de mai mult.

Totuși, în timp mi-am dat seama că nu îmi este suficient…. cu atât mai mult cu cât m-am îndrăgostit de covorașele blănoase și pufoase, pe care le-am așezat la loc de cinste în camere copiilor.

Deși aspiratorul meu vertical își face, în mare, treaba… când vine vorba de curățarea corespunzătoare a acestor covorașe, precum și a zonelor mai înguste… simt nevoia de un aspirator cu spălare, un aspirator adevărat.

aspirator kaercher

Acest aspirator cu apă de la Kärcher este ideal atât pentru covoare cât și pentru tapițerie, saltele, scaune, curățând fibrele textile în profunzime.

Având în vedere cât mă chinuiesc în prezent să curăț canapeaua din sufragerie, pentru a putea ține bebele cu noi seara, când ne așezăm toți „la joacă”… acest aspirator m-ar face să respir ușurată.

În plus, atunci când am renovat am ales o gresie foarte frumoasă… dar extrem de pretențioasă. Atât de greu se curăță cu un mop normal, încât tare m-ar bucura să am un astfel de aparat.

Aparat de curățat cu abur

Și pentru că tot vorbeam despre gresia mea frumoasă, dar greu de întreținut, care îmi dă reale dureri de cap… am realizat că în portofoliul Kärcher există un produs perfect.

Este vorba despre aparatul de curățat cu abur SC 3 EasyFix PREMIUM, care dă rezultate excelente pe orice suprafață dură: de la gresie la faianță, hotă și chiar plită. Și blatul de lucru îl pot curăța și dezinfecta cu acest aparat.

În plus, pentru germofoba din mine, acest aparat este cu atât mai atractiv știind că elimină 99.99% din bacteriile prezente în gospodării. Nimic nu sună mai bine de atât!

În plus kitul de curățare EasyFix cu duză de podea și posibilitatea de înlocuire a lavetei murdare, fără a intra în contact cu murdăria, mi se pare extrem de eficient.

Aspirator pentru geamuri

Știți cum le place copiilor să se pupe și să se joace în oglindă? Ei bine… pentru că iubesc geamurile și oglinzile… acum am de curățat!

Când Luci fumează în balcon, Ionuț se duce la ușă (care e din geam) și nu se mai dezlipește de ea până nu o umple de amprente și pupici.

La fel pățesc și ușile din oglindă ale dressingului.

Ce vreau să spun cu asta este că frec atât de mult la suprafețele de sticlă din casă, încât un aspirator pentru geamuri, care să îmi facă lună suprafețele, dintr-o singură mișcare, chiar mi-ar ușura enorm munca.

În plus, fiind wireless, l-aș putea folosi fără griji inclusiv la mașină – alt loc unde copiilor le place să fie creativi (mai ales când se aburesc geamurile).

Așadar, cu o astfel de tehnologie, curățenia devine un adevărat ritual de relaxare, o joacă plăcută.

Care este aparatul tău de curățare Kärcher preferat?

Material scris pentru Superblog 2021.

Sursa foto: facebook.com/Karcher.ro, kaercher.com

About Author

1 thought on “Când treburile casnice ajung să fie „timpul meu de relaxare”

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: