Avantajele colaborării cu o agenție SEO din București pentru afacerea ta

agenție seo bucuresti
Reading Time: 2 minutes

Epoca marketingului clasic, realizat cu pliante împărțite pe stradă a apus de mult. Am deja 5 ani de când lucrez în marketing – suficient cât să realizez că toată lumea este în online. Și aici ar trebui să fie și afacerea ta, dacă vrei să ai succes!

Reclama stradală, oricât de eficientă ar fi, nu se compară cu o afișare în prima pagină în Google. Iar pentru a ajunge acolo este cel mai bine să apelezi la specialiști. Astfel, dacă vrei servicii optimizare SEO Bucuresti, poți apela cu încredere la Agenția OneMedia X Group. 

De ce ai avea nevoie de o agenție SEO?

Simplu: Cum toate afacerile care contează sunt mutate în online, este normal să iasă în evidență doar acelea care știu să își facă reclamă. Iar dacă vrei să fii în primele pagini de căutări din google, atunci trebuie să știi ce caută clienții tăi, cum gândesc ei și exact cum vor ei să ajungă la tine.

Marketingul este prea puțin despre tine, ca firmă, cât este despre a înțelege clientul și a-i satisface LUI nevoile adevărate.

Iar o agenție de servicii optimizare SEO te poate scuti pe tine de tot efortul de a înțelege algoritmii motoarelor de căutare, precum și cum gândesc clienții tăi.

În felul acesta tu ai timp să te ocupi de oamenii care îți trec pragul, în timp ce agenția are grijă să crești armonios și să ai cât mai multă vizibilitate.

În cât timp se văd rezultatele SEO?

Dacă te ocupi singur de optimizare este posibil ca rezultatele să se vadă în 12-24 luni. Deci abia doi ani mai târziu.

Dacă, însă, apelezi la specialiști, poți ajunge în primele pagini și după 4 luni! Totuși, dacă vrei să te și menții acolo, e bine să faci SEO de calitate timp de aproximativ 1 an. 

Sigur, rezultatele vor diferi de la o campanie la alta și în funcție de domeniul de activitate, de nișă, de interesul care există pe piață pentru serviciile tale și, extrem de important, de concurență.

Este de la sine înțeles faptul că o concurență acerbă va încetini ușor viteza de creștere. Dar atunci când munca este făcută de experți, nu trebuie să te temi: rezultatele nu vor înceta să apară!

Așadar, dacă vrei:

 • Expertiză de Marketing Extinsă – altfel spus, să ai o echipă de profesioniști care să îți ofere tot ceea de ce ai nevoie, de la strategie de marketing, la copy/content writeri, designeri, graficieni, experți SEO și programatori;
 • Calitate impecabilă;
 • Rapiditate și eficiență în campaniile de marketing online;
 • Cunoștințele necesare pentru atingerea obiectivelor de vizibilitate în motoarele de căutare;
 • Instrumente de lucru premium;
 • Costuri reduse – era o vorbă care îmi place tare mult: „Dacă crezi că un profesionist este scump, e din cauză că nu știi cât te costă la sfârșit un incompetent”. Așa este și în acest caz. Dacă nu alegi corect, riști să te coste mult mai mult pe termen lung. De la bani, la timp și chiar la întreaga afacere;
 • Raporturi analitice;
 • Fiabilitate și responsabilitate;
 • Creștere și dezvoltare,

atunci îți recomand să nu mai stai pe gânduri și să apelezi la Agenția OneMedia X Group din București!

Sursa foto: freepik.com

6 thoughts on “Avantajele colaborării cu o agenție SEO din București pentru afacerea ta

 1. O colaborare cu o agentie buna de SEO face minuni pentru orice afacere care detine un site online si nu numai.

 2. Si pe mine ma batea gandul intr-un timp sa apelez la o firma care sa ma ajute sa ma organizez mai bine si sa-mi aranjeze putin site-ul

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: