30+ idei de texte de bună dimineața (romantice și frumoase)

Reading Time: 4 minutes

Texte frumoase de bună dimineața pentru rețele sociale: Facebook, WhatsApp, Instagram. Texte romantice, potrivite de trimis dimineața pentru iubit, iubită, soț, soție.

Unul dintre cele mai uimitoare sentimente din lume este atunci când știi că cineva este fericit să aibă grijă de tine și să te iubească, orice ar fi. Te face să te simți demn și prețuit. Dacă vrei să faci o persoană dragă să se simtă așa, trimite-i texte de bună dimineața la cafea pe Facebook, WhatsApp, Instagram sau pe alte rețele sociale. În fiecare zi, poți deveni omul care o face să se trezească cu un zâmbet imens pe buze.

În continuare am compilat câteva idei bune de transmis în zorii zilei potrivite atât pentru iubit, iubită, soț, soție, cât și pentru prieteni, rude, colegi. Sunt cuvinte simple, dar atât de dulci, sincere și magice.

Texte frumoase de bună dimineața

Fă pe cineva fericit în fiecare zi, trimițându-i texte frumoase de bună dimineața. Fii lumina care le umple ziua cu dragoste și bucurie!

 • Îți doresc o zi plăcută și o dimineață bună, pentru că atunci când te trezești cu asta să fii gata să împuști și să dobori lumea. Continuă să ne inspiri!
 • Îmi doresc să încep ziua mea frumoasă stând lângă tine. Bună dimineața, dragă! Sper să ai o zi minunată!
 • Bună dimineața unui suflet minunat. Îți doresc să răspândești dragoste, fericire și speranță peste tot.
 • Dimineața foarte bună să vă aducă o lumină sănătoasă și să fiți plini de energie pentru a rămâne pozitivi pentru întreaga zi. Zâmbiți, ziua abia a început!
 • Bună dimineața, dragă. Atunci când vei deschide ochii și vei citi, îmi doresc ca ziua ta să meargă conform planului și mai mult decât uimitor! Trezește-te!
 • Cafeaua de dimineață și tu îmi înveseliți zilele și cred că dacă o să avem o „bună dimineața”, atunci vom avea și o „zi bună”!
 • Bună dimineața, iubito. Fie ca ziua ta să fie plină de energie pozitivă și iubire, astfel încât să poți răspândi zâmbete și fericire peste tot. Mult succes!
 • Bun venit într-o nouă zi plină de râsete și multe șanse. Sper că vei obține ceea ce îți dorești. O zi bună înainte.
 • Sper ca acest text să-ți umple dimineața cu energie bună. Ia micul dejun, spală-te pe dinți și arată lumii cât de uimitor ești. Ridică-te și strălucește, amice!

Texte romantice de bună dimineața

Desigur, dacă avem de la MesajMix mesaje de bună dimineața pentru ea, trebuie să avem și mesaje de bună dimineața pentru el. Dacă ești în căutarea unor modalități de a-ți face bărbatul să se simtă important și adorat, încearcă să-i trimiți un mesaj cu unul dintre aceste mesaje fermecătoare de bună dimineața.

 1. Faci totul în jurul tău atât de pozitiv și de energic. Te iubesc foarte mult. Bună dimineața!
 2. Bună dimineața, iubirea vieții mele! Ziua frumoasă așteaptă să fie îmbrățișată! Du-te și fură spectacolul. Să ai o zi veselă.
 3. Neața! Aștept să văd fața ta frumoasă. Vino și salvează-mă din această singurătate.
 4. Ziua mea nu începe fără să-ți trimit urări de bună dimineața, pentru că ești singurul însoțitor al sufletului meu. Să ai o zi minunată, iubirea mea.
 5. Mă simt binecuvântată pentru că fiecare dimineață a vieții mele începe cu tine. Nu vreau nimic în viață fără tine. Bună dimineața, dragul meu!
 6. Bună dimineața, iubito! Am fost binecuvântați cu încă o zi pentru a sărbători dragostea noastră și a ne bucura din plin de viața noastră!
 7. Zâmbetul tău îmi luminează ziua. Trezește-te mereu cu un zâmbet frumos pe buze, pentru că vreau doar să te văd zâmbind. Bună dimineața!
 8. Dacă simți briza dimineții în jurul tău, atunci există dragostea în aer, pe care tu și eu o putem simți în același timp! Te rog, trezește-te și dă-mi un mesaj. Bună dimineața!
 9. Să-ți trimit mesaje de bună dimineața este în rutina mea, dar vreau să fac din asta un obicei în viață. Bună dimineața, iubirea mea!

Texte de bună dimineața pentru rețele sociale

Nu uitați nici de rețelele de socializare, unde vă puteți “bombarda” prietenii virtuali cu texte de bună dimineața.

* Neața! Este timpul să arăți acestei lumi cine ești!

* Sper că dimineața ta este plină de pace și armonie și că ești gata să-ți începi ziua cu un zâmbet!

* Răsăriturile sunt frumoase la fel ca tine!

* Relațiile romantice se bazează pe așteptări și responsabilități. Relațiile profesionale se bazează pe câștiguri și pierderi. Dar prietenia se bazează pe zâmbete și râs. Bună dimineața, prietene.

* Este un sentiment grozav să începi dimineața cu recunoștință. Așa că îmi voi începe ziua mulțumindu-ți că ești un prieten bun. O dimineață frumoasă să ai.

* Ziua a început cu o dimineață frumoasă și vreau să împărtășesc această frumusețe cu tine. Sper să îți aducă multă bucurie și fericire, pentru că o meriți.

* Un prieten ca tine condimentează viața ca pe un pui la grătar: arată bine la exterior și are un gust și mai bun la interior. Bună dimineața!

* Diminețile vin cu o pânză goală. Picteaz-o așa cum îți place și numește-o zi. Trezește-te acum și începe să-ți creezi ziua perfectă. Bună dimineața!

* Motivatorul meu și inspirația mea de a mă trezi dimineața ești doar tu, soarele meu. Neața!

Cele mai deosebite texte de bună dimineața

Ce modalitate mai bună cunoașteți de a face pe cineva să se simtă fericit și iubit decât să-și înceapă dimineața bine? Nu subestimați puterea unui mesaj simplu, dar sincer. Poate ajuta la completarea dimineții oricui. Aici sunt cele mai deosebite astfel de texte.

 • Sunt destul de sigur că ziua ta va fi plină de râsete și fericire pentru că o începi cu un mesaj de la cel mai bun prieten al tău – eu. Acum ridică-te și fă din această lume un loc mai bun, omule!
 • Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum și să împărtășesc o cafea de dimineață în timp ce vorbim despre visele noastre. Dar îți pot ura doar o zi minunată și productivă și o seară liniștită și călduroasă.
 • Cine are nevoie de un răsărit când te am lângă mine? Tu ești răsăritul pe care aș vrea mereu să-l văd când mă trezesc.
 • Bună dimineața, dragă. Ai fost întotdeauna cea mai bună parte a dimineții. Vreau să te strâng în brațe și să te trezesc; te iubesc!
 • Răsăriturile sunt cele mai bune atunci când mă bucur de o ceașcă de cafea sau ceai cu tine! Să ai o zi minunată înainte.
 • Sper că toate grijile tale au dispărut în noapte și tot ceea ce îți dorești să-și găsească un loc în această bună dimineață!
 • Sfârșitul grozav poate să nu fie decis, dar un bun început creativ poate fi planificat și atins. Bună dimineața, să ai o zi productivă!

About Author

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: