Câte lucruri îți poți cumpăra în sezonul de reduceri de la Meli Melo… cu 300 lei?

Meli Melo Superblog
Reading Time: 2 minutes

Sunt femeie… și în ADN-ul meu reducerile sunt un declanșator extraordinar al secreției de serotonină și occitocină. Deși am refuzat multă vreme să recunosc, realitatea este că îmi place foarte mult să cumpăr lucruri. Mai ales online.

Cu puțin timp în urmă, în cadrul concursului Superblog, am scris acest articol despre eșarfe pe care juriul din partea Meli Melo l-a apreciat cu 100 puncte. Acest lucru mi-a adus primul loc și, implicit, un voucher de cumpărături în valoare de 300 lei.

Pentru că nu port accesorii de fel (decât ceasuri și, foarte rar, coliere), am pornit hotărâtă să cumpăr cadouri… asta până când am descoperit că au super reduceri la… de toate!

Eșarfe la 9,99 lei, poncho-uri la 24 lei…

Așa că mi-am luat 8 eșarfe, 2 fulare circulare, un șal, 3 căciuli, o geantă, 2 poncho-uri (regret că nu l-am luat și pe al treilea) și o pereche de colanți. Prețul întreg al produselor ar fi fost de 1.064,82 lei… adică 298 lei la preț redus… Eu nu am plătit decât transportul.

Deși nu mi s-a cerut acest lucru, am considerat oportun să profit de ocazie pentru a mulțumi public pentru acest dar minunat! Mi-am luat 18 lucruri deosebite pe care deja am început să le port cu drag.

Ca să nu mai zic că deși sunt sărbătorile, produsele mi-au fost livrate în două tranșe (venind din două depozite diferite), primul după 2 zile lucrătoare (am comandat în seara de 23, am primit în dimineața de 27)… iar pe al doilea în a 3-a zi lucrătoare (adică azi dimineață).

Așadar nu pot decât să mă înclin și să mulțumesc Meli Melo pentru seriozitate și generozitate!

PS: Deja port de vineri unul din poncho-uri. Îl ador. Îl ador. Îl ador!!! Calitatea este cea pe care o cunoaștem!

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: