Noul GLA: ce propune pachetul de dotari de siguranță

Mercedes GLA
Reading Time: 2 minutes

O mașină sigură este înainte de orice un vehicul pe care te poți baza oricând.

Mercedes-Benz a înțeles această necesitate, iar noile modele Mercedes GLA sunt dotate cu sisteme avansate de siguranță, care se remarcă prin eficacitate.

Fiecare automobil Mercedes-Benz este înzestrat cu diferite pachete pentru asistență iar dealerii auto sunt mereu preocupați de oferte de la Mercedes, pentru a veni în sprijinul clienților lor. Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz este prezent cu diferite modele noi sau rulate, în reprezentanțele din Timișoara, Suceava, Deva, Arad sau Sibiu.

De cele mai multe ori, parcarea rapidă în spații strâmte reprezintă o  încercare dificilă pentru șoferii începători, iar abilitățile se dobândec în timp. Noul GLA te ajută însă să parchezi simplu, fără ezitări, chiar dacă nu conduci de foarte mult timp.

Pachetul de parcare dotat cu cameră video de 360° reprezintă un ajutor ideal pentru găsirea celui mai bun loc liber de parcare, ajută la manevrele cele mai complicate la parcare. Lărgirea vizibilității cu ajutorul camerei plus imaginea virtuală panoramică îndepărtează riscul de accidente minore, în spații înguste. 

Asistența la parcare Parktronic avertizează acustic sau vizual prezența obstacolelor și dirijează prmpt traiectoria autovehiculului, chiar și în cazul manevrelor dificile. Camera video cu infraroșu are component amplasate potrivit pentru a reda imagini din cele patru direcții și laturi ale vehicolului. Imaginea virtual aeriană reprezintă încă un factor cheie pentru mai multă siguranță la manevre. Senzorii cu ultrasunete din barele de protecție frontale și din spate ajută la sesizarea corectă a distanțelor, pentru parcări perfecte.

Atunci când nu reușești să parchezi suficient de bine, pachetul de asistență îți oferă încredere în manevre. Găsirea unui loc de parcare nu mai e o problemă, iar spațiile înguste nu mai reprezintă un risc de zgârieturi. Cu camera pentru marșarier, te asiguri de manevre precise și rapide. 

Efectuarea rapidă a manevrelor de parcare va scuti timp și ajută șoferii la evitarea oricăror coliziuni nedorite.Ghidajul prin indicarea traiectoriei pe ecran cu ajutorul săgeților este potrivit pentru a parca rapid. Indicarea celui mai apropiat loc de parcare, manevrele sigure pentru parcarea autoturismului înseamnă de asemenea și un grad mai ridicat de confort pentru conducătorul auto.

Pachetul de asistență la rulare este un sistem modern de adaptare a vitezei, de ajutor în manevrele complicate, un suport efectiv în cazul schimbării benzii de rulare. Fiecare mișcare e controlată iar accidentele sunt evitate cu succes datorită acestui sistem de siguranță inovator.Drumurile lungi sau aglomerațiile urbane nu mai reprezintă obstacole iar șofatul redevine o plăcere la volanul noului GLA dotat cu pachete pentru siguranță.

Asistentul la bracare previne concret accidente, prin acțiunea inteligentă de frânare în cazul sesizării unor pericole iminente.

Mercedes oferă cele mai noi inovații tehnologice iar conexiunea permanent cu central pentru urgențe poate reprezenta o viață salvată, în cazul unui incident care necesită acordarea primului ajutor.

Pachetul de oglinzi este de asemenea important pentru siguranța în trafic. Rabatarea oglinzilor exterioare reprezintă un factor de protecție atunci când traversați locuri deosebit de înguste și manevrele trebuie să fie precise. Cu o simplă apăsare de buton, oglinzile rabatabile se pot seta să fie poziționate corespunzător pentru staționare sau mers. Oglinda din dreptul șoferului și cea din spate pot detecta lumina prea puternică și o poate estompa în mod eficient. 

Fiecare din aceste dotări pentru siguranță oferă modelului GLA avantaje excelente pentru șoferi. Un autovehicul care se conduce simplu și eficient, fără risc la manevrele de parcare, este ideal inclusiv pentru șoferii începători.Mișcările controlate, sistemele de siguranță în trafic și fiabilitatea dotărilor tehnice conferă noului

Mercedes-Benz GLA toate calitățile necesare pentru a fi un autovehicul modern, comod de condus și foarte fiabil.

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: