Ştii cum selectezi corect cartușe pentru imprimante Epson? Dar tonere pentru imprimante Brother?

Reading Time: 2 minutes

De când am început lucrul intens la birou, am realizat cât de importantă este o imprimantă bună, de care să te poţi folosi în orice moment al zilei.

O imprimantă te scuteşte de multă treabă în plus şi este foarte important să ştii să o îngrijeşti în mod corespunzător, ca să nu ai probleme pe viitor. 

Fiind o achiziţie atât de importantă, ar fi bine să cunoști cum selectezi corect cartuşe sau tonere pentru imprimantă. Pentru a ştii acest lucru, trebuie să o iei de la început: cartuşele sunt consumabile pentru imprimantele ce funcţionează cu cerneală. Tonerele sunt destinate imprimantelor cu laser. 

Personal, prefer ca tonerele şi cartuşele să le comand online, de la un partener de încredere, deoarece îmi este mult mai simplu, căutarea fiind una rapidă şi simplă. Pot să îţi împărtăşesc şi ţie micile mele secrete despre cum selectezi corect cartuşele sau tonerele pentru imprimante! 

Îţi voi da în continuare exemple de două imprimante diferite, cu care am lucrat foarte mult şi de a căror îngrijire m-am ocupat personal. Fiind două modele care îmi sunt foarte cunoscute, pot să-ţi spun cum poţi achiziţiona produsele perfecte într-un timp foarte scurt. 

Cartuşe imprimantă Epson 

Cartuşele pentru imprimantele Epson sunt destinate, în mod clar, celor care funcţionează cu jet de cerneală. Tot ceea ce trebuie să ai în vedere este modelul de imprimantă pe care îl deţii, şi să îl selectezi. Dacă vorbim de cartușe imprimantă Epson,  lucrurile sunt simple. Poți selecta cartușe originale sau variantele compatibile. Personal le gasesc la fel de eficiente, diferențele sesizate de mine sunt legate de costuri.

Toner Brother TN-2421

Tonerul Brother TN-2421 este varianta preferată de mulți dintre posesorii de imprimante laser. Este una dintre variantele compatibile ușor de utilizat. Un toner Brother TN-2421 este unul alternativ, are capacitatea de a imprima 3000 de pagini cu 5% acoperire. 

În mod cert, mai sus am dat doar două exemple din multitudinea de produse existente pe piaţă pentru a-ţi uşura munca şi pentru ca tu să ştii pe viitor cum selectezi corect cartuşe pentru imprimante (sau tonere). 

Chiar dacă deţii alte modele de imprimante, ţin să te informez cu privire la consumabilele compatibile sau originale. Cu un simplu search găseşti exact produsele perfecte pentru tine!

Sursa de imagine:
JIPEN / Shutterstock.com

11 thoughts on “Ştii cum selectezi corect cartușe pentru imprimante Epson? Dar tonere pentru imprimante Brother?

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: