Creditul de nevoi personale – cea mai bună soluție pentru o sarcină fără griji!

credit, gravida,
Reading Time: 3 minutes

Multă vreme mi-a fost frică de credite. Prea multe bănci, prea multe opțiuni și destule povești nefericite cu rău platnici.

Totuși, sunt genul de om care încurajează împlinirea dorințelor celor mai profunde. Și, în astfel de situații, se poate ca uneori să mai ai nevoie și de un mic sprijin financiar. Unele visuri / obiective nu se pot îndeplini decât cu bani!

Plus de asta, consider că dacă te informezi riguros și corect, nu există niciun risc în ceea ce privește contractarea unui credit bancar. Dacă situația ta financiară permite suportarea unei rate bancare de maximum 40% din venitul tău lunar și știi sigur că jobul tău este stabil, că profesia ta este de viitor și că meseria ta îți asigură traiul decent indiferent de schimbările economice… care ar fi riscul?! Niciunul, îți spun eu!

Ce este creditul de nevoi personale?

Când te gândești la un credit de nevoi personale, te gândești automat la cel mai accesibil tip de împrumut, cel pentru care nu trebuie să justifici modul în care cheltui banii. Poți folosi creditul de nevoi personale pentru a rezolva o problemă medicală, pentru sarcină, pentru a-ți achiziționa o mașină, pentru a-ți mobila casa, pentru a-ți renova locuința, pentru a pleca într-o călătorie, pentru studii, pentru investiții diverse sau pentru ORICE ALTĂ NEVOIE! 

Creditul de nevoi personale sau creditul de consum, cum i se mai spune, este un tip de împrumut care nu îți va bântui toată viața, căci perioada de rambursare este de maximum 5 ani.

Un credit de nevoi personale te ajută să-ți împlinești un vis sau un obiectiv important, arzător, urgent!

Când recomand creditul de nevoi personale?

Nu cu mult timp în urmă am ajuns să analizez foarte bine ofertele de creditare ale băncilor printr-un broker de credite, întrucât mă bătea gândul să fac un astfel de împrumut. 

De ce acum?

Pentru că sarcina este o perioadă în care ai foarte multe cheltuieli! De la analize medicale constante, la analize imprevizibile (cum a fost în cazul meu amniocenteza neplanificată). La care adăugăm, evident, costul pentru naștere, mobilerul din camera copilului, jucăriile, hăinuțele și zecile de produse de îngrijire și igienă atât de necesare pentru orice bebeluș. Dacă faci totul ca la carte și respecți absolut toate planificările… și mai mergi și pe varianta de clinică privată, ajungi să scoți lejer peste 20.000 lei din buzunar pentru a da viață unui copil. Cum să faci rost de atât de mulți bani?!

Ce faci dacă NU ai acești bani?

Apelezi la un credit de nevoi personale, desigur!

Pui în balanță viața ta, viața copilului… și cei 5 ani pe care îi ai ca termen de rambursare…. pentru a acoperi această investiție. Căci, până la urmă, este o investiție!

Creditul de nevoi personale fără garanție și cu multă liniște intermediat de AVBS Credit!

Creditul de nevoi personale, pe care îl poți folosi pentru sarcină și copil, este necesar pentru: 

 • Analize scumpe de screening prenatal;
 • Analize de vitamine;
 • Ecografii;
 • Medicamente și tratamente;
 • Vizite medicale la privat;
 • Naștere la privat;
 • Recoltare celule stem;
 • Acces la cei mai buni medici (obstetrician, neonatolog și pediatru);
 • Tot ceea de ce ai nevoie pentru îngrijirea și igiena copilului;
 • Celelalte lucruri de maximă necesitate pt copil: hăinuțe, mobilier pentru cameră, accesorii, jucării + acel cărucior genial 3 în 1 la care visezi de când ai rămas însărcinată!

Cu AVBS Credit, tu doar îți pui visurile pe hârtie, îți faci calculul și îți iei creditul!

Brokerul AVBS Credit îți poate intermedia GRATUIT un credit de nevoi personale de până la 225.000 lei fără garanție imobiliară, pe o perioadă de maximum 5 ani, cu o dobândă avantajoasă!

Câtă vreme poți face dovada legală pentru venitul tău stabil pe care îl încasezi lunar, poți sta complet fără griji. Brokerul de credite îți intermediază cel mai potrivit credit de consum pentru tine, făcând posibilă o relație contractuală avantajoasă între tine și instituția financiară creditoare! 

Așadar, nu renunța la confortul tău și al copilului! Meriți tot ce-i mai bun! Iar dacă tu și familia ta încă locuiți cu părinții sau cu chirie, află că AVBS Credit intermediază GRATUIT și credite ipotecare pentru a achiziționa sau construi o locuință! 

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Sursa foto: freepik.com

9 thoughts on “Creditul de nevoi personale – cea mai bună soluție pentru o sarcină fără griji!

 1. Nu am auzit de aceasta companie pana acum, insa voi tine cont de sfaturile tale atunci cand ma voi hotari sa fac un credit. Sarbatori fericite!

 2. Ai dreptate in privinta necesitatii unui credit pe timpul sarcinii. Sunt multe cheltuieli, foarte importante! Eu, spre exemplu, daca as mai naste o data, as merge la un spital privat, foarte bun, pentru acest lucru as lua un credit!

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect:

%d blogeri au apreciat: