Autonom sprijină ONG-urile pe timp de Coronavirus cu Mașini GRATUITE, indiferent de localitate!

autonom
Reading Time: 2 minutes

În această perioadă în care întreaga societate este data peste cap, ONG-urile sunt mai active ca niciodată. Solidaritatea de care atât de mulți oameni dau dovadă este incredibilă. Din acest motiv felicit inițiativa Autonom de a sprijini ONG-urile care se luptă să asigure întregii societăți… un viitor!

De peste 10 ani activez în mediul ONG-ului, ba chiar am și înființat o Asociație. Știu cât este de greu să obții sprijin, cât de multe fac voluntarii pentru a-și împlini misiunea, mai ales atunci când se află la început de drum sau sunt o entitate mai mică… și nimeni nu îi creditează.

Mi s-a întâmplat de multe ori să am ocazia de a primi colete (ajutoare) din diverse zone ale țării… și să nu le pot lua din cauză că închirierea unei dubițe m-ar fi costat mai mult decât valorau donațiile. De asemenea, au fost campanii în care am fost nevoită să recurg la prieteni cu SUV-uri pentru a putea aduce un zâmbet pe buzele unor oameni izolați în sate uitate de timp. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu aveam acei prieteni?

Simplu. Nu aș fi putut face bine.

Autonom te ajută să faci bine!

Așa că știu cât de valoros este un astfel de ajutor, motiv pentru care chiar te încurajez să faci o faptă bună și să transmiți mai departe această veste minunată!

Așadar, cine poate beneficia de închirierea gratuită a unei mașini?

R: ONG-urile (asociații și fundații) din toată țara care au nevoie de mobilitate în misiunea lor.

Ce fel de mașină pot închiria gratuit?

Autonom prezintă o float variată: de la autoturisme și SUV-uri, la VAN-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.

Nu este periculos să închiriez o mașină având în vedere situația actuală?

ABSOLUT DELOC! Cei de la Autonom iau toate măsurile necesare pentru a se asigura că transferal se realizează în cele mai bune condiții. Astfel:

  • Mașinile sunt dezinfectate după fiecare preluare, punându-se accent deosebit pe detalii: mânere, volan, schimbător de viteze, portbagaj, bord;
  • Mașinile nu sunt închiriate imediat după dezinfectare, ci se așteaptă minim 24 ore pentru neutralizare, astfel încât să se asigure că dezinfectantul a acționat;
  • Unele mașini sunt dezinfectate și de două ori: de exemplu cele preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) – o data la preluare și încă o dată la sediul Autonom;
  • Nu doar mașinile sunt dezinfectate, ci și actele!
  • Mașinile vin dotate cu dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele dezinfectante pentru mâini).

Pentru cât timp pot închiria GRATUIT o mașină?

R: Autonom pune la dispoziție ONG-urilor mașini gratuite pe o perioadă de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire!

Cum pot intra în posesia unei astfel de mașini?

R: Foarte simplu: trimiteți un e-mail la: help@autonom.ro sau sunați la numărul de telefon: +40 747 277 610;

„Punem la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului”.

Autonom.ro

Sursa foto: autonom.ro

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020… dar care oricum merita preluat și dat mai departe!

Te încurajez și pe tine să nu rămâi indiferent. Dacă poți face un bine, fă-l! Arată că îți pasă: nu se știe cine are nevoie de această informație acum. Ai putea salva o viață!

1 thought on “Autonom sprijină ONG-urile pe timp de Coronavirus cu Mașini GRATUITE, indiferent de localitate!

Spune-mi, te rog, ce gândești despre acest subiect: